Shoppen doe je in Breda! Breda staat al jarenlang bekend als één van de beste winkelsteden van Nederland. De stad biedt dan ook een grote diversiteit aan winkels, gevestigd in prachtige gebouwen. Hierdoor is de winkelervaring niet alleen leuk, maar ook nog eens mooi!

Het grootste winkelaanbod vind je in de Ginnekenstraat en de Eindstraat van Breda. Hier zijn voornamelijk de bekende winkelketens te vinden, waar een echte shopaholic haar verslaving tegoed kan doen. Vanuit deze straat kun je diverse zijstraten in, zoals de drie brugstraten, waar het winkelaanbod nog even rustig aan doorloopt. Ook is er een groot winkelcentrum aanwezig. De Barones huist bekende ketens als V&D, Bijenkorf en de H&M, waar je urenlang kunt rondkijken. Zelfs met slecht weer is het dus prima winkelen in Breda!Wil je even bijkomen tijdens of na een lange winkeldag? Dan kan je gemakkelijk via de hoofdwinkelstraat richting de Grote Markt of de Havermarkt wandelen. Hier zijn diverse horecagelegenheden te vinden die je graag een kop koffie met een lekker broodje aan willen bieden.

Wil je het meest unieke winkelaanbod van Breda bekijken? Neem dan eens een kijkje in de Veemarktstraat. Deze straat bestaat vrijwel alleen maar uit speciaalzaken die in geen enkele andere stad te vinden zijn. Deze “hippe ambacht” is zeker een bezoek waard!

Heb jij het nog nooit leuk gevonden om de boodschappen te doen? De Jumbo Foodmarkt zal je mening hierin doen veranderen! Deze enorme supermarkt biedt naast het reguliere aanbod ook diverse eetstandjes die je maaltijden à la minute klaarmaken. Naast deze enorme supermarkt kan je in winkelcentrum Stada ook nog diverse andere winkels bezoeken. Als je op zoek bent naar het grootste meubelaanbod, dan ben je bij de woonboulevard in Breda aan het juiste adres! Grote ketens als Ikea, Trendhopper en Media Markt in Breda tekenen hier het straatbeeld. Met in totaal 52 winkels is het vinden van het perfecte meubel een makkelijke klus!


Na het winkelen lekker blijven slapen in Breda? Bekijk beschikbaarheid en tarieven, reserveren doe je eenvoudig online!

Bed en Breakfast Lieu de Ruse

Verblijven in het centrum van Breda
B&B Lieu de Ruse - tafel ontbijt

Apollo Hotel Breda City Centre

Verblijven in het centrum van Breda
Apollo Hotel Breda - overnachten breda, hotels breda, hotel centrum breda

Hotel Merlinde

Verblijven in het centrum van Breda
Hotel Merlinde in Breda - Overnachten Breda, hotels breda

Golden Tulip Keyser Hotel Breda

Verblijven in het centrum van Breda
Golden Tulip Keyser Hotel Breda - hotel breda

Hotel Sutor

Verblijven in het centrum van Breda
Hotel Sutor - hotels breda centrum

Stadshotel de Klok

Verblijven in het centrum van Breda
Stadshotel de Klok - Grote Markt Breda

Hotel Mastbosch

Verblijven in het centrum van Breda