sinterklaas

Heb jij al plannen voor aankomend weekend? Er is van alles te beleven in de stad! Wil je nou verschillende activiteiten combineren? Wat dacht je van een overnachting in 1 van onze accommodaties! Een heerlijk weekend in het vooruitzicht.

Breda Weekend Guide 11 / 12 / 13 november

Elluf Elluf, presentatie nieuwe Prins Carnaval – vrijdag 11 novemberelluf-elluf

Zijn de carnavalskriebels al aan het opspelen bij jou? Kan je ook niet meer wachten om die perfecte carnavalsoutfit weer uit de kast te trekken en daarmee de show te stelen? We moeten nog even geduld hebben, maar vrijdag de “Ellufde van de Ellufde” zal de carnavalsgekte al wel een beetje beginnen. Vanaf 19:00 uur is iedereen welkom voor de presentatie van de nieuwe Prins Carnaval van Ut Kielegat. De Gebroeders Ko en andere artiesten zullen aanwezig zijn om de stemming er goed in te brengen. Maar daar blijft het niet bij! Om 21:11 barst het Blèèrfêêst los in de Mezz, waarbij veel muziekspektakel te horen zal zijn! Bredaase gezelligheid is deze avond gegarandeerd!

Grote Markt & de Mezz, Breda

Sinterklaasintocht Haven Breda – zaterdag 12 november

Ook dit jaar slaat Sinterklaas deze gezellige stad niet over. Op zaterdag 12 november zal de Sint samen met zijn Pieten wederom aankomen in de Haven van Breda. Tijdens de optocht zal hij door de verschillende straten in het centrum van Breda rijden. Bij zijn eindstop, de Grote Markt, zullen er verschillende artiesten optreden zoals Raak!, Kabouter Plop en Kabouter Kwebbel. Dit al zal plaats vinden tussen 13:30 uur en 17:00 uur. Benieuwd naar de route? Check dan hier de plattegrond!

Centrum, Breda

80’s verantwoord – zaterdag 12 novembermezz

Zin in een avondje met de voetjes van de vloer? Mis je ook alle old-school songs van vroeger zoals The Jam en The Cure?  Zaterdag 12 november vanaf 22:00 uur zullen de oude beats weer door de speakers knallen en kan jij weer ouderwets met de voetjes van de vloer in de Mezz! Er is zelfs een verzoekenscherm aanwezig waar jij jou favoriete liedje aan kunt vragen! Een kaartje kost €13,-.

De Mezz, Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *