In het Valkenberg park in Breda hebben we al een watergevecht tussen zo’n 1300 Bredanaren gezien, een sneeuwballengevecht tussen ruim 600 Bredanaren, dus dan zou verstoppertje spelen in de IKEA met z’n allen ook wel kunnen, toch? Dat is in ieder geval hoe de Bredase jongeren erover lijken te denken. Een Facebook evenement wat woensdagochtend (11/03) aangemaakt is telt iedere minuut meer deelnemers. Animo voor een dagje verstoppertje spelen in IKEA is er dus duidelijk wel.

Het idee komt uit Eindhoven, waar eenzelfde initiatief op Facebook gedaan werd. Dat evenement om verstoppertje te spelen in de IKEA in Eindhoven heeft inmiddels al 30.000 aanmeldingen. Echter heeft IKEA Eindhoven dinsdagavond aangegeven niet mee te werken, Zweedse meubelgigant kan de veiligheid van de deelnemers niet garanderen.

Een reactie vanuit IKEA voor het initiatief om verstoppertje te spelen in de Bredase onderneming is nog even afwachten. Het evenement staat gepland op 9 mei 2015 en heeft zo’n 2.200 aanmeldingen tot dusver.

Bron: BNdeStem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *