Romantische uitjes

Aanstaande zondag draait alles om rode rozen, chocolade, roze snoepgoed en vooral veel liefde. Zondag is het Valentijnsdag en dat is natuurlijk de meest romantische dag van het jaar! Aangezien Valentijnsdag dit jaar dus op een zondag valt, heb je de hele dag om met jouw grote liefde door te brengen! Wij hebben alvast een aantal tips voor romantische uitjes in Breda, zodat jij weet waar jij Valentijnsdag kunt doorbrengen!

1 Overnachten in het Bliss Hotel

Er is toch niks romantischer dan een weekendje weg met Valentijn? Ga bijvoorbeeld overnachten in prachtige Bliss hotel midden in het centrum. Vanuit het hotel kijk je recht op de grote markt en zit je dus zo bij een van de vele restaurants of het Valkenbergpark voor een romantische wandeling.

2 Ontspan en laat je verwennen bij Esfinge

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Valentijnsdag samen met jouw vriend/vriendin helemaal te ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor een van de vele arrangementen, schoonheidsbehandelingen of geniet van de wellness-faciliteiten bij Schoonheidsinstituut Esfinge. Een ander voordeel is dat je gelijk een stralende huid hebt en er weer helemaal tegen aan kunt om ‘s avonds (nog) een date/uitje te plannen!

3 Wandelen door het Mastbosch

Als het weer het toe laat kun je ook een romantische wandeling maken door het prachtige Mastbosch om vervolgens te genieten van een heerlijke High Tea bij Heeren van Oranje. De voorspelde regen kan er natuurlijk ook voor zorgen dat jullie dicht bij elkaar moeten kruipen om droog te blijven, wat ook zo zijn voordelen heeft!

4 Een film kijken bij Pathé Breda

Een echte klassieker op het gebied van romantische uitjes met Valentijnsdag is het kijken van een film in een bioscoop. Gelukkig draait er met Valentijn een hele romantische film in de bioscoop, namelijk Brasserie Valentijn! De film gaat, zoals de naam al doet vermoeden, over Brasserie Valentijn: een succesvol restaurant dat wordt gerund door Valentijn(Georgina Verbaan) en Angelo (Roeland Fernhout). Een film vol met verrassingen en bekende acteurs, waaronder Geiza Weiz!

5 Een romantisch diner bij Da Attilio

Wat het ook altijd goed doet met Valentijn is een romantisch diner. Onze tip is het kleine en o zo romantische restaurant Da Attilio. Dit leuke Italiaanse restaurant heeft de perfecte setting voor een romantisch diner: een typisch Italiaans decor, een goede sfeer en lekker eten!

Dit waren onze vijf tips voor romantische uitjes met Valentijnsdag. Er zijn natuurlijk nog heel veel andere activiteiten die je in Breda en omgeving kunt ondernemen. Bekijk hier alle activiteiten of neem een kijkje op ons blog voor meer inspiratie!

Een hele romantische Valentijnsdag gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *