tips van inwoners

Wie kan er het best iets over een stad vertellen? Juist de inwoners zelf natuurlijk! Daarom hebben wij tips van inwoners verzameld. Vandaag geeft Lizet Dam tips over activiteiten, restaurants en veel meer!

Hallo! Ik ben Lizet en ik ben 46 jaar jong. Vroeger heb ik samen met mijn ouders in Bavel (omgeving Breda) gewoond en ik ben geboren in het ziekenhuis van Breda. Ik ben dus eigenlijk een echte Bredase! Ik ben naar Breda verhuisd vanwege de gastvrijheid en de toegankelijkheid van de mensen. Bovendien is het een mooie en gezellige stad met ontzettend veel sfeer!

Ik ga in de zomer graag naar de Grote Markt om een terrasje te pakken. Een van mijn favoriete plekjes in Breda is het Ginneken. Ik ga daar graag winkelen vanwege de bijzondere winkels. Ook vind ik het leuk om een rondvaart over de singels van Breda te maken. Dit is echt een aanrader! Op deze manier zie je Breda namelijk vanuit een heel ander perspectief!

Van de evenementen in Breda, vind ik Palm Parkies super gezellig en ga ik graag naar Breda in Concert. Mijn favoriete restaurant in Breda is Rhodos in de Veemarktstraat. Dit is een Grieks Restaurant waar eeuwenoude Griekse tradities en recepten bewaard zijn gebleven. Je hebt er een grote keuze aan lekker eten en verschillende wijnen. Als ik in de stad ga lunchen ga ik het liefst naar Dickens en Jones. Dit restaurant ligt vlakbij de grote kerk en het is er heel gezellig!

Dit waren voorlopig alweer de laatste tips van inwoners. Lees ook de tips van Kim en Brigitte! Ben je benieuwd geworden naar de activiteiten die Breda te bieden heeft? Bekijk ze dan hier! Of bekijk ons blog voor meer inspiratie!.

Een gedachte over “Tips van inwoners van Breda – Deel 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *