Picture Perfect

Theaterwerkplaats Tiuri speelt in het weekend van 24, 25 en 26 juni de voorstelling Picture Perfect. Zoals de naam al doet denken, gaat deze voorstelling over perfectie. In deze voorstelling zie je de spelers in hun eigen perfecte ik. Willen we echt die perfecte foto, die perfecte baan, dat perfecte leven? Of heeft imperfectie wellicht ook z’n charme? Wat gebeurt er als we gewoon onszelf zijn? Echt zijn? Met alles erop en eraan? Met al onze eventuele beperkingen? Laten we en masse stoppen ons best te doen! Dat is waar Picture Perfect voor staat, kortom een boeiende theatervoorstelling die je ook nog eens even goed aan denken zet.

De voorstelling wordt compleet verzorgd door de spelers van Theaterwerkplaats Tiuri. Theaterwerkplaats Tiuri biedt werk- en stageplaatsen voor mensen met een beperking. Deelnemers worden opgeleid tot theatermaker. Ze leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt. De deelnemers kunnen minimaal 3, maximaal 5 dagen per week in de theaterwerkplaats in Breda of in Roosendaal dagbesteding krijgen.

De voorstelling vindt plaats bij Podium Bloos in Breda. Podium Bloos is gevestigd in de Speelhuislaan op nummer 151/153. Tickets kunt u kopen via Booking Brabant.

Aanvang vrijdag 24 juni: 20:00 uur

Aanvang zaterdag 25 juni: 20:00 uur

Aanvang zondag 26 juni: 14:30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *