Shoppen in Breda

Ga lekker shoppen in Breda! Breda is een echte winkelstad met een historische binnenstad met talloze leuke winkels waar je goed kunt shoppen. Zo heeft de stad een ruim aanbod aan winkels van bekende winkelketens tot unieke boetiekjes. De meest bekende winkelstraten in Breda zijn de Veemarktstraat, de Karrestraat en de Ginnekestraat, de Torenstraat, Lange Brugstraat en de Korte Brugstraat. Deze kent dan ook bijna iedereen, maar ben je al wel eens naar ‘t Sas gegaan? Dit is een heel leuk winkelplein met unieke boetiekjes. Hieronder staan een aantal leuke en bijzondere winkels in Breda uitgelicht waar je uren shopplezier aan kunt beleven!

1 ArtiChauD

Een bijzondere winkel in Breda is de kookwinkel ArtichauD. Dit is namelijk een kookstudio en kookwinkel in één. ArtiChauD is gelegen aan het gezellige winkelplein ’t Sas. Het voorste gedeelte van ArtiChauD bestaat uit de kookwinkel met diverse en exclusieve kookartikelen, kookboeken en keukenaccessoires. Achterin de winkel bevindt zich de kookstudio met Tako als chef-kok. Het is Tako’s passie om producten aan te bieden die de beleving compleet maken. In de kookstudio van ArtichauD kun je terecht voor kooklessen en workshops. Wil je graag een workshop volgen, maar is koken niet echt iets voor jou? Bekijk dan hier alle workshops in Breda en omgeving! 

2 CO&CO

CO&CO is the place to be als je op zoek bent naar bijzondere kleding en altijd de laatste trends volgt! CO&CO is gelegen in de Veemarktstraat in Breda. De kleding wordt in Parijs ingekocht en ben je dus verzekerd van een uniek en stijlvol kledingstuk! Daarnaast kun je hier ook diverse accessoires en schoenen scoren.

3 Dot en Julot

De naam alleen al is super vrolijk en past helemaal bij een kinderwinkel! Je vindt hier kleding voor verschillende leeftijden: van stoere jongenskleding tot schattige babykleding. Er is letterlijk van alles te koop bij Dot en Julot. Zo kun je hier ook terecht voor speelgoed, accessoires en (kraam)cadeautjes. Deze leuke kledingwinkel is net als CO&CO gelegen in de Veemarktstraat.

4 Color Club

Color Club is gelegen aan het winkelplein ’t Sas. Het is een bijzondere winkel waar je originele woon- en modeaccessoires kunt kopen. Met een uitgebreide collectie aan Oozoo horloges, tassen van Doenya, leuke woonkussens en mooie lampen is er voor ieders wat wils!

5 Holly Jolly

Deze ambachtelijke snoepwinkel met ouderwetse snoepgoed is gelegen aan de Haagse Markt in Breda. Het is een snoepwinkel waar de echte snoepkonten onder ons hun ogen uit zullen kijken! Holly Jolly heeft namelijk een groot assortiment aan snoepgoed, chocola, nougat, ijs en diverse cadeaus. Zo bestaat uit snoepassortiment uit 160(!) verschillende soorten snoep. Genoeg keuze dus!

Parigi Byoux

Parigi Byoux is gelegen aan het plein van ‘t Sas en heeft een uitbundige stijl. Parigi Byoux is echt een winkel voor iedereen die wil opvallen! Dit is ook terug te zien in de inrichting van de winkel. Parigi Byoux heeft een beetje een barokke uiterlijk met een donkerrode vloer, een grote gouden barokke spiegel en grote houten vitrines. In de winkel vindt je allerlei bijzondere producten, waaronder horloges, tassen, pashmina’s, sjaals en hoeden. Daarnaast zijn er ook exclusieve merken te vinden, waaronder Bibi, Kenny Ma, Beauty of Bali etc.  Kortom: er zijn dus genoeg bijzondere winkels om uren te shoppen in Breda!

Veel shopplezier in Breda! Wil je je bezoek aan Breda nog leuker maken? Ontdek jouw talent in een van de workshops of laat je verrassen door de vele activiteiten in Breda. Bekijk dan ons blog voor tips en inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *