Tijdens het paasweekend (5 en 6 april ’15) trok voor de 19e keer op rij de POBparade door het centrum van Breda. Ook dit jaar kwam er veel publiek af op de gratis te bezoeken muzikale kroegentocht in de binnenstad.

Verdeeld over zestien podia stonden er zo’n negentien acts op het programma. Theaterrestaurant Avenue werd voor twee dagen omgetoverd tot ‘Bob’s Country Bunker’, wat eruit moest gaan zien als een heus festivalterrein volgens organisatoren Lokaal Kabaal, WantwoTrash, XXL Artists en Kairos events. Organisator Ferdie Wels is tevreden over het resultaat en het verloop van het evenement. Zo vertelt Wels aan BN DeStem dat ze in zijn opinie een tweedaags totaal evenement weggezet hebben. De Avenue leende zich uitstekend voor de gelegenheid; boven staan de DJ’s, in de zaal spelen bands en de kelder had ook een eigen programma.

POB organiseert haar jaarlijkse POBparade traditiegetrouw tijdens het paasweekend. In 1996 begon dit met 7 optredens in 7 verschillende kroegen en over de jaren heen is het uitgegroeid tot de grootste gratis muzikale kroegentocht van het land. Wat de POBparade bijzonder maakt is de diversiteit in muziekstijlen; van Pop, rock en jazz tot electro, hiphop, metal en alles wat daar tussen valt. Het overgrote deel van de optredende muzikanten komt uit Breda of omstreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *