Ga er lekker op uit in Breda. Wat doen wij allen het liefst als de eerste zonnestralen doorkomen? Juist, naar buiten! Het gevarieerde aanbod aan outdoor activiteiten in de regio Breda zal ervoor zorgen dat je je geen moment hoeft te vervelen. Of je nu van extreem houdt of juist de rust wilt opzoeken; het is allemaal mogelijk door de verscheidenheid aan outdoor activiteiten in Breda en omstreken.
Ontdek Breda vanaf het water.

Één van de meest populaire activiteiten die bezoekers én bewoners van Breda ondernemen is toch wel een rondleiding over de Bredase singels. Vanaf het water ontdek je nog véél meer over onze mooie stad. Enthousiaste schippers weten je van alles te vertellen – van een ontsnapping uit gevangenis de Koepel tot de oorspronkelijke functie van historische gebouwen gevestigd langs de kade. Gewoon van een lekker zonnetje genieten onder het genot van een hapje/drankje kan natuurlijk ook. Er zijn zelfs speciale BBQ-boten die je met een vriendengroep kan reserveren! Kortom, tijdens een tocht op het water hoef je niets te kort te komen!

Go Extreme.

Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit voor het hele gezin? In het natuurgebied Biesbosch is een uitdagend klimparcours te vinden. Bij recreatiepark de Kurenpolder ligt Klimpark Biesbosch. Met vier routes voor verschillende niveaus en een spannende zipline over het grote meer zal de adrenaline door je lichaam gaan stromen! Spanning en avontuur met het hele gezin vind je bij Klimbos in Bergen op Zoom! Deze survivalroute is leuk voor jong en oud. Er zijn zes verschillende routes, gecategoriseerd op moeilijkheidsgraad. Ook is er gedacht aan de jongste bezoeker met een Junior Klimbos. Laat je bloed sneller stromen tijdens één van de spannende survivaltochten bij het Klimbos Brabantse Wal!

Outdoor groepsactiviteiten in Breda

Wil je quadrijden, kickbiken, lasergamen, solex rijden of een andere groepsactiviteit? Lot 66 en, Bootje Varen en Beleef Breda zorgen voor een onvergetelijke familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Kortom, ook met zonnig weer zul je je geen moment vervelen in de regio Breda!

Naast jouw favoriete activiteit boek je direct online een geschikte accommodatie tijdens jouw verblijf in de regio. Bekijk de tarieven en beschikbaarheid!