Ontdek Breda

Ontdek Breda als een echte local! Breda zit vol met verborgen plekken, zo zijn er verschillende gebouwen, koffietentjes, winkels etc. die niet zo bekend zijn. Des te leuker om deze plekken zelf te ontdekken natuurlijk! Deze week is de laatste week dat ik een van de verborgen plekken van Breda zal uitlichten. Deze week vertel ik je meer over F.E.B.O. (nee, niet de friettent)!

F.E.B.O. staat voor Federaçion de Españoles de Brabante Occidental en is al jaren een begrip in Breda. Doordat F.E.B.O altijd wat afgelegen zat in de Molenstraat kennen veel mensen het niet, maar deze tapasbar is zeker een bezoekje waard! F.E.B.O is tijdelijk gelegen aan de Grote Markt (naast ‘t hart van Breda). De tapasbar moest in oktober namelijk haar deuren sluiten vanwege een grote brand. Zodra het oude pand opgeknapt is, kun je weer van heerlijke tapas genieten aan de Molenstraat in Breda.

De eigenaars Juan Carlos en Hannah Reina hebben een passie voor koken en de Spaanse keuken, niet gek van Juan is zelf een Spanjaard! Dit merk je ook meteen. Er hangt een gezellige en ontspannen sfeer en de tapas zijn typisch Spaans en van uitstekende kwaliteit! De gerechten worden zonder garnering geserveerd, maar dat is ook helemaal niet nodig aangezien de tapas verrukkelijk zijn! Daarnaast is het de bedoeling dat de tapas op de echte Spaanse manier worden gegeten: met de handen dus! Je krijgt daarom ook geen bestek en dit maakt de ervaring nog meer Spaans!

TIP: Je kunt niet reserveren dus zorg dat je er tussen 17.00 en 18.00 bent!

Zien we jou binnenkort in Breda? Bekijk ons blog voor meer tips over lekker eten, leuke activiteiten en ontdek Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *