Ontdek Breda

Ontdek Breda als een echte local! Breda zit vol met verborgen plekken, zo zijn er verschillende gebouwen, koffietentjes, winkels etc. die niet zo bekend zijn. Des te leuker om deze plekken zelf te ontdekken natuurlijk! De komende drie weken zal ik op dinsdag een van deze parels uitlichten. Deze week vertel ik meer over de unieke winkel Parigi Byoux!

Parigi Byoux is gelegen aan het plein van ‘t Sas en heeft een uitbundige stijl. Parigi Byoux is echt een winkel voor iedereen die wil opvallen! Dit is ook terug te zien in de inrichting van de winkel. Parigi Byoux heeft een beetje een barokke uiterlijk met een donkerrode vloer, een grote gouden barokke spiegel en grote houten vitrines. In de winkel vindt je allerlei bijzondere producten, waaronder horloges, tassen, pashmina’s, sjaals en hoeden. Daarnaast zijn er ook exclusieve merken te vinden, waaronder Bibi, Kenny Ma, Beauty of Bali etc.

Naast de hierboven genoemde producten staat Parigi Byoux vooral bekend om de unieke sieraden die er verkocht worden. Ik word ook elke keer weer vrolijk als ik de winkel binnen loop en ga er ook regelmatig heen als ik op zoek ben naar een cadeau voor een familielid of vriend/vriendin. Je kunt er ook op je gemak snuffelen tussen alle producten en je gaat altijd met iets unieks weg. Echt een aanrader dus als je op zoek bent naar een speciaal cadeau!

Loop een keer binnen bij Parigi Byoux in Breda of bezoek een van de andere leuke winkels van ’t Sas! Meer tips over Breda? Bekijk ons blog voor inspiratie en ontdek Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *