Nassaudag 2016

Op maandag 16 mei 2016 viert Breda feest met de Nassaus. De jaarlijkse Nassaudag Breda staat op tweede Pinksterdag in het teken van het rijke Nassauverleden van Breda. Het thema is ‘Proef het verleden’. Heden en verleden ontmoeten elkaar in de Grote Kerk, het Kasteel van Breda, het Begijnhof, Kasteel Bouvigne en het Park Valkenberg.  Proef van het feestbanket in de Grote Kerk, ontdek hoe de aristocratie at in de tijd van Willem van Oranje, doe je eigen opgravingen of leer jagen als een edelman. Het veelzijdige programma is aantrekkelijk voor jong én oud!

Via Booking Brabant koop je alvast jouw tickets voor het feestbanket wat plaats zal vinden in de Grote Kerk. Voor volwassenen bedraagt entree €10,- en kinderen t/m 12 jaar mogen voor €5,- komen genieten. Klik hier voor meer info en om direct online tickets te bestellen.

De Nassaus bewoonden het Kasteel van Breda tussen 1403 en 1568 en drukten met hun aanwezigheid een beslissende stempel op de ontwikkeling van de stad. Zij zorgden ervoor dat Breda zich heeft ontwikkeld tot een grote en belangrijke stad. Nog steeds is er in Breda veel te vinden dat aan die adellijke smaakmakers van weleer doet herinneren. Herleef het Nassau verleden maandag 16 mei 2016!


Reserveer tickets en verzeker jezelf van een plekje aan tafel van het feestbanket in de Grote Kerk te Breda!
BB Reserveren Wide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *