meivakantie tip in Breda

De meivakantie is hét moment om lekker met kinderen op pad te gaan! Tijdens de meivakantie worden er worden veel leuke binnen- en buitenactiviteiten voor kinderen in Breda georganiseerd! Maar wat dacht je van een leuke en lekkere workshop bij het Bakatelier in Breda? Lees hier meer over deze heerlijke meivakantie tip in Breda.

Bij het Bakatelier kun je verschillende soorten workshops volgen. Maak tijdens de meivakantie samen met de kids een lekkere taart of cupcake en leer alle kneepjes van het vak! Dit is het perfecte uitje als het weer wat tegen zit. Je maakt de taarten of cupcakes in een sfeervolle en gezellige ruimte, waar genoeg plek is voor grotere groepen zoals kinderfeestjes.

Kinderen zijn tijdens deze workshop niet alleen lekker bezig, ze kunnen naderhand ook hun eigen kunstwerk opeten! Je kunt jouw cupcake of taart tijdens de workshop helemaal zelf ontwerpen. Zo kun je de decoraties en zelfs de smaak bepalen! Je leert bijvoorbeeld ook hoe je een roos of strikje maakt, zodat je van jouw cupcake een echt kunstwerk kan maken! Bij het Bakatelier kun je ook bakmixen en bakvormen kopen, waardoor je op een later tijdstip zelf de taart of cupcake thuis kunt maken. Ontdek de wereld van chocolade tijdens de workshop chocolade en maak zelf de lekkerste chocoladecreaties!

Voor de echte bakkertjes onder ons, is dit dus de ideale meivakantie tip in Breda! Kom jij binnenkort ook gezellig langs in Breda? Bekijk dan ook onze andere activiteiten voor meer inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *