Bourgondisch lunchen in Breda! Even lekker lunchen tijdens je bezoek aan Breda kan uiteraard op vele plekken. Naast alle restaurants in het centrum die naast het diner ook lunch aanbieden, kun je ook terecht bij gezellige lunchrooms. Deze horecagelegenheden zijn volledig gespecialiseerd in het maken van de beste broodjes. Of je nu biologisch of lekker bourgondisch wilt; bij de lunchrooms in Breda kan je alle kanten op!

Lunchen op bekende plekken. Wil jij graag op bekend terrein lunchen? Dan kan je ook in Breda terecht bij de bekende ketens. Neem bijvoorbeeld een lekkere bagel bij Bagels&Beans, of een broodje met een vers sapje bij de V&D. Ook zijn de broodjeszaken Panos, Subway en Delífrance aanwezig in Breda. Alle bekende lunchrooms zijn in het centrum van Breda te vinden en zijn dan ook ideaal te combineren met een gezellig dagje binnenstad.

Koffie met iets lekkers. Een echte koffieliefhebber heeft genoeg keuze in Breda. Naast de bekende Starbucks op het station zijn er nog diverse koffiebars waar je heerlijk kunt genieten van je dagelijkse bakje koffie. Hoe je je koffie ook drinkt; bij de koffiebars in Breda ga je zeker je nieuwe favoriete koffie vinden. Van spannende smaakcombinaties tot “slow coffee”, een unieke koffie-ervaring is gegarandeerd! Ben je een echte zoetekauw? Ga dan naar a Cup of Cake! De mooiste en vooral lekkerste cupcakes worden hier gepresenteerd. Zeker een aanrader!

Biologisch verantwoord. Voor een biologisch verantwoorde lunch ben je in Breda aan het juiste adres! In diverse lunchrooms staat biologisch eten en het gebruik van superfoods centraal. Hier kan je overheerlijke gerechten bestellen die dus zowel lekker als gezond zijn. De uitblinkers op dit gebied zijn onder andere Biogondisch, Taste the Original en in Kannen & Kruiken. Hier wordt alleen gebruik gemaakt van biologische producten, waardoor de smaken puur natuur blijven. Hier kan je dus met een gerust hart genieten van diverse salades en andere lunchgerechten.

Maak er een weekendje Breda van en boek een overnachting! Bekijk tarieven en beschikbaarheid en reserveer eenvoudig online.