Lot66 - activiteiten vrijgezellenfeesten Breda

Wil je een leuk dagje uit ondernemen en durf je alles aan? Dan ben je bij Lot66 aan het juiste adres! Lot66 is een enorme entertainmenthal in Breda waar je allerlei gewaagde activiteiten kunt ondernemen! Door de diversiteit aan mogelijkheden en activiteiten kun je jezelf hier de hele dag vermaken zonder het gebouw te verlaten. Lees hier wat je allemaal kunt doen in Lot66 en laat je verrassen!

Lasergamen en karten

Heb je altijd al eens echt willen racen? Dat kan bij Lot66! De entertainmenthal beschikt over een uitdagend kartcircuit vol met snelle stukken en scherpe bochten! Technisch bochtenwerk is bij elke heat een echte uitdaging. Lot66 beschikt daarnaast over een duo-kart en een mindervalide kart. Ga de strijd aan door middel van lasergamen en daag je tegenstander uit! Bij lasergamen probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door met een laserwapen andere spelers of objecten te raken. De arena bestaat uit een duistere en verlaten Amerikaanse havenloods. In de arena vindt je verschillende trappen, wanden en objecten. De ervaren spelers kunnen er ook voor kiezen om het lasergamen nóg spannender te maken! Kies bijvoorbeeld voor Team elimination, Midnight Madness of Vampires!

Indooractiviteiten

Naast lasergamen en karten valt er nog veel meer te beleven bij Lot66! Kruip bijvoorbeeld in de huid van een Japanse sumoworstelaar en probeer je tegenstander zo snel mogelijk plat op de mat te krijgen. Wil je het nog spannender maken? Deel dan rake stoten uit als een echte botsrobot tijdens het spannende en unieke Robox! Robox is een botsrobot waar je zelf in gaat zitten om deze te besturen, zoek je tegenstander op en probeer hem of haar te raken!

Durfals zonder hoogtevrees kunnen elkaar uitdagen om het snelste tot de top te klimmen. Onder deskundige begeleiding kunnen drie personen tegelijk de uitdaging aangaan op de acht meter hoge klimwand van Lot66. Er is een keuze uit verschillende niveaus en er is dus voor ieder wat wils! Als je je klimvaardigheden nog meer wil verbeteren kun je ook het uitdagende spel Stack spelen. Door middel van kratten bouw je samen binnen een vastgestelde tijd een zo hoog mogelijke stapel. Één persoon zit gezekerd op de stapel en de rest probeert de stapel in balans te houden. Hierbij is teamwork een echte must! Heb jij een echte adelaarsblik? Ontdek bij Lot66 hoe handig jij bent met pijl en boog en schiet zoveel mogelijk pijlen in de roos!

Outdooractiviteiten

Naast deze té gekke indooractiviteiten biedt Lot66 nog een heleboel uitdagende outdooractiviteiten aan. Neem je familie en/of vrienden mee en ga samen op een solex- of segwaytour! Een solex- of segwaytour is een leuke activiteit om te ondernemen tijdens een familiedag, vriendenuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Een Segway is een elektrisch aangedreven en zelfbalancerend vervoermiddel. Je bestuurt een Segway door het verplaatsen van je gewicht, dit maakt het dus extra lastig en leuk! Deze totaal nieuwe manier van voortbewegen kan wat ongemakkelijk voelen in het begin, maar maak je geen zorgen! Om je kennis te laten maken met het vervoersmiddel leer je 20 minuten voordat de Segwaytour begint de basistechnieken met behulp van een ervaren instructeur.

En nog véél meer!

Wil je nieuwe vaardigheden opdoen? Doe dan mee aan een van de vele workshops van Lot66 zoals jongleren, Djembé, bierproeven of schermen! Laat zien dat jouw team het slimste is en doe mee aan de Pubquiz66 op 3 mei! Tijdens deze spannende, uitdagende en vooral gezellige Pubquiz zul je alles moeten geven om te winnen. En als je honger hebt gekregen na al die inspanning kun je terecht bij het gezellige Grand Café waar ze heerlijke burgers, pizza cones, Mexicaanse wraps en nog veel meer lekkers serveren! Lot66 is van dinsdag tot en met zondag tot 23:00 uur geopend. Bekijk hier de reguliere openingstijden van Lot66.

Kortom er is dus enorm veel te beleven bij Lot66, de slogan van Lot66 is dan ook niet voor niets ‘a whole lot to discover’! Kom jij binnenkort ook gezellig langs? Houd ons blog in de gaten voor meer tips en inspiratie over leuke activiteiten in Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *