Winteractiviteiten in Breda

Ondanks dat het weer deze week meer lijkt op herfstweer, is het toch echt winter. Gelukkig zijn er genoeg leuke winteractiviteiten in Breda en omgeving waardoor je toch het idee hebt dat het buiten echt winterweer is!

Kaasfonduen bij Lot66

Bij het grand café van Lot66 kun je lekker Oudhollands kaasfonduen. Door deze warme maaltijd kom je al snel helemaal in de winterse stemming! De kaasfondue bestaat uit diverse broodsoorten, groenten en fruit met sausjes, friet, rauwkost en stokbrood met kruidenboter. Ook kun je uit verschillende kazen kiezen, waaronder Gruyère en Emmentaler. Vanaf €21,50 per persoon kun je genieten van deze overheerlijke kaasfondue! Tip: Ga voor of na de kaasfondue gezellig lasergamen of onderneem een van de andere leuke activiteiten van Lot66!

Icekarten bij de Skidôme in Rucphen

Ben je langer dan 1.40 meter? Dan kun jij gaan icekarten bij IceKart Rucphen! Het normale karten ken je vast wel, maar icekarten is iets compleet anders. Icekarten doe je, zoals de naam zegt, op een ijsvloer met speciale elektrisch aangedreven karts. Icekarten is daarnaast alleen voor echte durfals! Alles draait om behendigheid en je maakt bochten door te driften. Je moet dus enorm goed kunnen driften en sturen wil je de icekart de baas zijn! IceKart Rucphen is van woensdag t/m zondag open.  

Schaatsen bij de Kunstijsbaan in Breda

Als je denkt aan winter, denk je gelijk aan sneeuw en ijs toch? Om toch in de winterse sferen te blijven kun je daarom ook gaan schaatsen bij de Kunstijsbaan in Breda. Je kunt bij de ijsbaan ook mee doen aan de IJsspelen Be Relactive Events! Deze ijsspelen bestaan onder andere uit fun curling, human ice bowling, eskimosjoelen en oud Hollands priksleeën.

Onderneem jij binnenkort een van deze winteractiviteiten in Breda? Neem ook een kijkje op ons blog voor meer tips over activiteiten in Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *