Ben je op zoek naar leuke indoor uitjes samen met de kids, maar weet je niet wat je moet doen met het regenachtige weer?  Dan hebben wij een paar tips voor jou!

Klimmen en klauteren bij Monkey Town

Monkey Town is het grootste en avontuurlijkste indoor speelparadijs in de omgeving van Breda.   De indoor speeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Kinderen mogen niet zonder begeleiding naar binnen, maar daarom kan iedereen ouder dan 18 jaar gratis naar binnen. Kinderen kunnen voor €7,00 genieten van een dag vol avontuur!  Naast klimmen en klauteren kunnen de kids ook spelen in de ballenbak of kunnen zij de tunnels in het speelparadijs ontdekken.  Daarnaast is Monkey Town 7 dagen per week geopend!

Maak de mooiste cakes en cupcakes bij Bakatelier

Bij het Bakatelier kun je zelf een taart of cupcake maken. Dit is het perfecte uitje als het weer buiten wat minder is.  De kids zijn niet alleen lekker bezig, ze kunnen naderhand ook hun eigen kunstwerk opeten! Je kunt naast de decoraties ook de smaak van de taart of cupcake bepalen. Tijdens deze workshop leer je  ook hoe je een taart moet vullen en bekleden. Ook kun je hier bakmixen en bakvormen kopen, waardoor je op een later tijdstip zelf de taart/cupcake thuis kunt maken.

Vallen en weer opstaan bij de Kunstijsbaan in Breda

Om toch in de winterse sferen te blijven kun je natuurlijk ook gaan schaatsen bij de Kunstijsbaan in Breda. Om vervolgens met een warme chocomel met slagroom bij te komen natuurlijk!  Vind je alleen schaatsen toch wat gewoontjes en ben je met een groep? Dan kun je er ook voor kiezen om mee te doen aan de IJsspelen Be Relactive Events.  Dit is helemaal leuk voor een kinderfeestje, personeelsfeest of groepsuitje. Allereerst worden er teams gemaakt en daarna  kun je verschillende spellen spelen, waaronder fun curling, human ice bowling, eskimosjoelen en oud Hollands priksleeën.

Er is genoeg te doen in Breda waar zowel kinderen als ouders uren zoet mee zijn! Kom jij binnenkort ook gezellig langs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *