lente tips

Het is weer lente! In mijn ogen is dit het mooiste en vrolijkste seizoen van het jaar! Ondanks dat we eigenlijk geen echte winter hebben gehad dit jaar (op een paar koude dagen na), kijk ik persoonlijk ontzettend uit naar mooier weer! Deze week is de laatste week dat de maandag in het teken staat van lente tips in Breda!

Het wordt deze week echt geweldig lenteweer! Ontdek Breda daarom eens op een andere manier en ga lekker varen! Bootje Varen Breda biedt verschillende activiteiten aan, waaronder een openbare rondvaart. Met deze rondvaart ben je verzekerd van een prachtig uitzicht van Breda en kun je genieten van het lekkere weer!

Bootje Varen Breda kun je terecht voor diverse ontspannende, actieve en creatieve groepsuitjes. Deze zijn Ideaal voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Ook individuele bezoekers en kleine groepen kunnen bij Bootje Varen Breda prima terecht. Zo kun je een prachtige rondvaart maken door Breda. Deze rondvaart is per persoon te boeken, duurt twee uur en is inclusief twee drankjes. Deze mooie tocht start in de nieuwe haven in het centrum van Breda. Tijdens deze vaartocht vaar je via de Singels van Breda langs vele historische bezienswaardigheden.

Om een rondvaart door Breda nog aantrekkelijker te maken, stelt Bootje Varen Breda een barbecue boot ter beschikking! Deze barbecue boot is super populair en dat is ook niet gek, want je kunt tijdens de boottocht genieten van een uitgebreide barbecue en onbeperkt genieten van drankjes waaronder bier, fris en wijn! De BBQ bestaat uit vijf stukken vlees per persoon, vier verschillende verse salades, vier soorten sauzen en stokbrood met kruidenboter. Dat wordt dus genieten! Houd je niet zo van barbecueën, maar wil je wel graag genieten van wat lekkers tijdens een rondvaart door de singels van Breda? Boek dan de Tapasboot of Lunchboot!

Naast het maken van een mooie rondvaart kun je bij Bootje Varen Breda ook terecht voor Crazy 88. Dit te gekke spel wordt georganiseerd in de binnenstad van Breda en daagt je uit om 44 dwaze opdrachten uit te voeren! Crazy 88 is een spel gebaseerd op de BNN serie en leent zich uitstekend voor groepsuitjes. Het gezelschap wordt verdeeld in groepen en iedereen zal de meest uitdagende opdrachten moeten voltooien om te kunnen winnen. Ook kun je bij Bootje Varen Breda streetgolf spelen. Het concept streetgolf is overgewaaid uit Parijs en wint vandaag de dag steeds meer populariteit in de rest van Europa. Dit spel wordt gespeeld met een echte golfclub, een echte grasmat en een speciaal ontworpen streetgolfbal.

Kom ook gezellig langs in Breda! Bekijk hier alle activiteiten die je in Breda en omgeving kunt doen en laat je verrassen. Laten we samen genieten van Breda en omgeving tijdens dit prachtige seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *