lente tips

Het is weer lente! In mijn ogen is dit het mooiste en vrolijkste seizoen van het jaar! Ondanks dat we eigenlijk geen echte winter hebben gehad dit jaar (op een paar koude dagen na), kijk ik persoonlijk ontzettend uit naar mooier weer! De komende weken staat de maandag in het teken van verschillende lente tips in Breda!

In de lente zijn er veel evenementen in Breda, waaronder ART BREDA, Jazz Festival, het Spanjaardsgat Festival en natuurlijk Dancetour Breda! Stuk voor stuk zijn het gezellige evenementen waar je volop kunt genieten! Komend weekend op zondag 10 april vindt ART BREDA weer plaats. Deze gezellige en inspirerende voorjaarsbeurs met antiek, design en kunst duurt een hele week en is zeker een aanrader!

Het Spanjaardsgat Festival, Dancetour Breda en Jazz Festival zijn natuurlijke evenementen waar volop gedanst en genoten mag worden! Van 10 t/m 22 mei kun je weer genieten van een groot scala aan muziek tijdens het Spanjaardsgat Festival! Door de jaren heen is het Spanjaardsgat Festival in Breda een heus begrip geworden. Iedereen is welkom en je kunt gratis genieten van de verschillende geweldige optredens die op het ponton gegeven worden! Het programma beschikt over diverse concerten en een uiteenlopend scala aan muziek, van klassiek tot pop en jazz tot koorzang.

Dancetour Breda is een gratis dance-evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd. Dit jaar vindt dit fantastische dancefeest plaats op zondag 15 mei. Lekkere muziek, bekende dj’s en mooi weer, daar draait het om bij Dancetour! Later zal er nog meer informatie volgen met betrekking op de line-up en het programma. Ook dit jaar zal het feest plaatsvinden op het Chasséveld in Breda.

De prachtige binnenstad van Breda is dt jaar van 5 t/m 8 mei het decor van het Jazz Festival! Dit jaar vindt de 46e editie van het gezellige Jazz Festival in Breda plaats. Jaarlijks komen er zo’n 250.000 bezoekers naar het festival om te genieten van artiesten uit onder andere Amerika, Japan, Australië, Engeland en Frankrijk! Naast deze internatinonale artiesten treden er ook lokale talenten op tijdens het Breda Jazz Festival! Het festival duurt vier dagen en begint altijd op Hemelvaartsdag. De opening vindt plaats om 13.00 uur bij het Holland Casino Podium. Alle buitenconcerten zijn gratis toegankelijk, de toegangsprijs voor de speciale binnenconcerten varieert van €12,50 tot € 20,00. Leuk om te weten: Het Jazz Festival in Breda zich bevindt in de top 20 van Nederlandse evenementen!

Ben jij tijdens de lente ook bij een van deze geweldige evenementen te vinden? Laten we samen lekker gaan genieten van het aankomende seizoen in! Houd ons blog in de gaten voor meer (lente)tips en inspiratie over Breda en omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *