lente tips

Het is weer lente! In mijn ogen is dit het mooiste en vrolijkste seizoen van het jaar! Ondanks dat we eigenlijk geen echte winter hebben gehad dit jaar (op een paar koude dagen na), kijk ik persoonlijk ontzettend uit naar mooier weer! Vanwege Pasen zijn de lente tips deze week verschoven naar dinsdag, maar normaal gesproken staat de maandag in het teken van verschillende leuke lente tips in Breda!

Vanwege het mooie weer tijdens dit prachtige seizoen kunnen kinderen ook weer volop buiten gaan spelen. Gelukkig zijn er in Breda een heleboel leuke buitenactiviteiten voor kinderen! Zo kunnen de kids bijvoorbeeld meedoen aan de Bungeerun bij Lot66. Deze Bungeerun bestaat uit een luchtkussen met twee lange banen naast elkaar. De deelnemers worden aan elkaar vastgemaakt met en stevige elastiek en moeten vervolgens proberen om zo ver mogelijk op hun baan te komen zonder dat de elastiek hen terug slingert!

Daarnaast kan er weer buiten footgolf gespeeld worden! Wat overigens niet alleen leuk is voor kinderen, maar voor iedereen die van voetballen en/of golfen houdt! Bij footgolf/voetgolf wordt het beste van zowel voetbal als golf gecombineerd. Je speelt footgolf op een grasmat van een officiële golfbaan in Brabant. Wie denkt dat footgolf een eitje is heeft het mis: naast inzicht, precisie en traptechniek moeten spelers ook rekening houden met bunkers, waterhindernissen, wind en het heuvelachtige landschap! Het ultieme doel van het spel is om met een voetbal een hole-in-one te maken. Een perfecte activiteit dus om zowel te bewegen als te genieten van het prachtige lenteweer!

Een andere leuke activiteit om tijdens de lente te ondernemen in Breda is streetgolf bij Bootje Varen Breda. Dit concept is overgewaaid uit Parijs en het diverse parcours loopt door de binnenstad en straten van Breda. Streetgolf wordt gespeeld met een golfclub. Naast de hierboven genoemde activiteiten heeft Breda nog veel meer te bieden! Bekijk ook andere buitenactiviteiten in Breda en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Laten we samen lekker gaan genieten van het aankomende seizoen in Breda! Houd ons blog in de gaten voor meer inspiratie  lente tips in Breda omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *