Zonnig-1e-editie-2015

Evenementenlocatie Strand Binnen in Breda komt deze zomer met een geheel nieuw concept: ZONNIG! Dit pop-up feestje wordt elke zonnige zondag van de zomerperiode georganiseerd. De toegang voor dit heerlijke feestje is helemaal gratis en je kan zelfs lekker meegenieten van een BBQ! En is het een keertje wat minder weer? Dan schuift Zonnig gewoon een weekje op.

ZONNIG staat voor gewoonweg genieten van de zon met een lekkere frisse drankjes, hapjes, gezellige mensen en heerlijke muziek. Oftewel; alle ingrediënten voor een perfecte invulling van jouw weekend afsluiter! De eerste editie van ZONNIG op zondag 28-06-2015 werd een heel gezellig feestje. Een aantal goede, Bredase DJ’s, een heerlijke foodtruck van Hupsaté en het zonnetje maakten van deze eerste van de zomer een geweldige dag.

Iedere woensdag om 12:00 wordt er gekeken of de weersvoorspelling voor de zondag goed genoeg is voor dit zomerse feestje. Ook de line-up wordt op die dag bekend gemaakt.

Strand Binnen is een evenementenlocatie in Breda en beschikt over “een strand waar het altijd droog is”. Naast dit overdekte strand is er ook een buitengelegenheid die geheel in beach style is opgezet. Met rieten stoelen, kleurrijke parasols en uiteraard een buiten BBQ beginnen de zomerkriebels al snel te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *