Belgische popfestival

Één keer per jaar vindt er bij Poppodium Mezz in Breda het enige echte Belgische popfestival van Nederland plaats, namelijk ‘Ik Zie U Graag’! Tijdens dit toffe popfestival laat de Mezz haar liefde zien voor Belgische muziek. Iedere avond kun je van zes veelbelovende acts genieten en dat belooft wat!

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 april 2016 staat Poppodium Mezz weer een heel weekend in het teken van Belgische muziek. Tickets voor dit geweldige popfestival kosten €18,00 per dag of €30,00 voor drie dagen. De Early bird passe-partouts zijn helaas al op, maar je kunt nog wel een passe-partout bestellen! De line up voor vrijdag en zaterdag is bekend en deze ziet er goed uit! Boek hier je hotel of andere accommodatie om het meeste uit dit toffe Belgische popfestival te halen!

Muzikaal multitalent Trixie Whitley zal de headliner zijn op vrijdag 22 april. Deze Belgische singer-songwriter staat vooral bekend om haar eigenzinnige mix van verschillende genres. Deze mix bestaat uit een combi van punkrock met elektronica, R&B en het singer-songwriter. Trixie Whitley maakt met deze mix van genres emotioneel complexe songs met ritmische piano- en gitaarmelodieën en hypnotiserende beats. Andere Belgische muzikanten die het podium zullen betreden tijdens ‘Ik Zie U Graag’ zijn onder meer The Black Box Revelation en Dez Mona. Zij zullen op zaterdag 23 april optreden.

Poppodium Mezz is gelegen aan de Keizerstraat 101 in Breda. Door de ideale ligging van de Mezz is het popfestival perfect te combineren met een bezoek aan de prachtige binnenstad van Breda! Boek hier je verblijf en mis niks van het Belgische popfestival ‘Ik Zie U Graag’! Neem ook even een kijkje bij alle activiteiten die je in Breda kunt ondernemen of laat je inspireren door ons blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *