rsz_carnaval

Het is zo ver! Na vele pre-carnaval feesten barst het feestgedruis nu echt los. “Kunde maot’ouwe?” zal je deze week veel horen: hét nieuwe carnavalsmotto van dit jaar. Wil je vast in de stemming komen voor dit jaar? Bekijk dan het YouTube kanaal van Carnaval Breda, hét kanaal met de ins – and – outs voor ut Kielegat.

Knaltival – zaterdag 25 februari

Een échte topper, het Knaltival feest in Strand Binnen. Voor €15,- kun je “HOSSE”, ellenlange polonaises lopen en een dans wagen met een opblaaskrokodil. Vergeet niet mee te zingen met de absolute carnavalskrakers die uit de boxen zullen knallen, het feest heet niet voor niets Knaltival! En het goede nieuws is, dit voor 12 uur achter elkaar! Van 14:00 tot 02:00 kan jij de show stelen met jou blitse carnavals oufit. Wij kunnen in elk geval niet wachten op de foto’s en verhalen. Koop je tickets hier (18+). HOSSE maar!

Strand Binnen, Breda

Zonnig x Carnaval XL – zondag 26 februari

Als de zon zich niet laat zien, zoeken wij zelf de zon op! Zonnig presenteert Zonnig x Carnaval XL op 26 februari, wederom in Strand Binnen. Van 16:00 tot 02:00 zullen er dit maal vooral House en Techno gedraaid worden in de 2 area’s. Koop gauw je tickets via deze link.

Strand Binnen, Breda

Kindercarnaval in Breda Noord – 25 t/m 28 februari

Bezoek samen met de kids het grootste kindercarnaval van Breda Noord!

Openingstijden:

zaterdag 25 februari: 13.30 – 16.00 uur

zondag 26 februari: 19.00 – 22.00 uur

maandag 27 februari: 19.00 – 22.00 uur

dinsdag 28 februari: 19.00 – 21.30 met aansluitend lampionnentocht en popverbranding.

Hossen op de Markt – zondag 26 februari

Hoe is jou “hos-conditie”? Op zondag 26 februari komt Olga Commandeur (Nederland in beweging) een masterclass geven om de hos-conditie op peil te houden. Zij moedigt de Hossers aan tijdens de carnavalrun, een ronde om de Grote Kerk van Breda. Het Hossen op de Markt begint om 20:00 uur.

Zo zien we maar weer, voor elke leeftijd is deze Carnaval wel wat leuks te beleven! Mis je nog een leuk evenement of optocht in dit rijtje? Laat het ons weten in de reacties! Blijf je ook nog een nachtje slapen? Bekijk hier ons overnachtingsaanbod!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *