Breda blijft leuk, ook als de zon een keer niet schijnt. Jonge kinderen kunnen zich volledig uitleven in één van de vele binnenspeeltuinen in en rondom Breda. In Breda zelf zijn 3 binnenspeeltuinen te vinden met klimattributen, trampolines en luchtkussens. Zo zullen de kinderen zich geen minuut vervelen!

Net buiten Breda ligt een binnenspeeltuin met een knutselzolder, waar kinderen er heerlijk op los mogen timmeren. En er zijn ook enkele recreatieparken, zoals Molecaten Park Bosbad Hoeven en Linberg Park. Deze liggen bij recreatie parken, maar zijn ook te bezoeken wanneer je niet op het park verblijft. Genoeg keuze dus voor een dagje met het gezin of voor een verjaardagsfeestje.

Ook oudere kinderen hoeven zich niet te vervelen: Reptielenhuis de Aarde is te vinden in Breda en laat de schoonheid van de reptielensoort op een bijzondere manier zien. Krokodillen, slangen, schildpadden en nog veel meer spannende reptielen zijn er te bewonderen. Daarnaast beschikt Breda sinds kort over een heus Cross Jumps trampoline park. In het voormalige gebouw van snoepfabriek de Faam kun je blijven springen op alle aaneengeschakelde trampolines.

Wil je meer spanning; ga dan karten, laser schieten of paintballen. Of ga naar Strand Binnen, voor diverse activiteiten op het altijd droge strand van Breda. Leuk als bedrijfsteam uitje, maar natuurlijk ook om met een groep vrienden of met het gezin te doen. En hou je van skateboarden? Kom dan naar Pier15! Heb je zelf geen skateboard, dan kun je er bij Pier15 eentje huren. Inline skaters zijn er ook welkom.

Nog niet moe van alle mogelijke indoor activiteiten in Breda? Skidôme Rucphen ligt op ca. 20 minuten van Breda en heeft niet alleen drie sneeuw skipistes, maar ook een ski- en snowboard funpark, een ijskartbaan en een glowgolf parcours. Even iets verder richting Zeeland, bij Roosendaal, ligt de Indoor Skydive. Een unieke belevenis! Voel hoe het is om door de lucht te zweven. Natuurlijk is ook deze activiteit individueel of per groep te reserveren.

Naast jouw favoriete activiteit boek je direct online een geschikte accommodatie tijdens jouw verblijf in de regio. Bekijk de tarieven en beschikbaarheid!