Op 23 mei komt de We Love Ibiza fair naar Proost in Breda! Het café wordt volledig omgetoverd in Ibiza stijl, waarbij het dakterras van Proost het bruisende middelpunt is. Hier worden, volledig in thema, Ibiza bieren en wijnen geschonken. Van 12.00 tot 20.00 uur ben je van harte welkom bij Proost in Breda voor de We Love Ibiza Fair. Waan je volledig in de vakantiesferen op 23 mei bij Proost in Breda!

Het bijzondere dakterras van Proost! is sinds twee jaar de ideale ontmoetingsplek tijdens warme zomerdagen. Je begeeft je in een ware oase met een prachtig uitzicht op de Grote Kerk van Breda. Het dakterras is volledig in Hawaii/Ibiza stijl ingericht. Zo zijn er meerdere loungebanken, kun je heerlijk met je blote voeten in het zand genieten of een heerlijk drankje bestellen bij de met riet en bamboe bedekte bar. Dit kleine stukje buitenland in Breda biedt een capaciteit van 150 tot 180 personen en is op donderdag en vrijdag vanaf 20:00 uur geopend en op zaterdag vanaf 18:00 uur. Met een uniek uitzicht op de Grote Kerk kun je een keuze maken uit diverse cocktails en andere alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is een plek waar je lekker tot rust kan komen en kunt genieten van heerlijke lounge muziek.

Alle verdiepingen van Proost zullen benut worden voor de fair, die vol zullen hangen met de leukste Ibiza items. Denk hierbij aan felle printen, bohemian looks, kralen en de mooiste sieraden. Met hulp van het team van We Love Ibiza Fair zal die dag een Ibiza vibe worden gecreëerd, waarbij Proost omgetoverd wordt tot een heuse hippie markt in Ibiza stijl. Er zullen ca. 25 standhouders aanwezig zijn bij wie geshopt kan worden, waar je je haar kunt opleuken met gekleurde veertjes, gouden (nep)tattoos kunt laten zetten of gezellig kunt barbecueën op het dakterras onder het genot van een Isleña biertje of zomerse cocktail. Laat je verrassen en meevoeren naar het magische eiland waar de zon altijd schijnt.

Een kaartje voor de We Love Ibiza Fair bedraagt €5,- per persoon. Dat is toch een stuk goedkoper dan een vliegticket naar Ibiza?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *