Haal de ijzers maar uit ’t vet – het is tijd om te schaatsen! En nee, (nog) niet in de openlucht, maar we hebben natuurlijk gewoon een indoor schaatsbaan in Breda! Kom helemaal in winterse sferen, haal de schaatsen van zolder, neem de kinderen mee en ga lekker een dagje naar de schaatsbaan. Een leuke – én betaalbare – activiteit! Weet jij nog hoe het moet, pootje-over?

De kunstijsbaan in Breda heeft een ijsvloer van maar liefst dertig bij zestig meter waar iedere schaatser, beginnend of gevorderd, vrij kan schaatsen. Daarnaast is er de vierhonderd meterbaan, waar je lekker vaart kan maken. Beide kunstijsbanen zijn geopend vanaf 10:00 ’s-Morgens (bekijk hier een overzicht van de openingstijden).

Laat je het liever over aan de kids? Dan kun je uiteraard terecht bij de gezellige horecagelegenheid die zich in het pand bevindt. Neem een lekkere kop koffie – of natuurlijk warme chocolademelk met slagroom- en trakteer jezelf op een gevulde koek. Er valt genoeg te zien!

Het is trouwens ook leuk om de ijsbaan een keertje op vrijdagavond te bezoeken; iedere vrijdag van 20:00 tot 22:00 gaan de disco lampen aan, de muziek wat harder en wordt het enorm gezellig tijdens de Frozen Friday Schaatsdisco!

Handig om te weten; op de grote parkeerplaats bij de ijsbaan is voldoende gratis parkeergelegenheid. De schaatsen al van zolder gehaald? Boek gemakkelijk online via Booking Brabant je tickets en breng een bezoekje aan dé indoor schaatsbaan van Breda!

Gezellig een dagje schaatsen in Breda? Via Booking Brabant kun je je toegangsbewijs voor deze Kunstijsbaan in Breda én andere activiteiten of overnachtingen direct online reserveren. Bekijk de tarieven en beschikbaarheid!
BB Reserveren Wide

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *