Crazy 88 - Stadsspel in Breda

Houd je wel van een geintje? En wil jij de meivakantie op een leuke manier afsluiten? Speel dan Crazy 88, één van de meest lachwekkende, spannendste en het meest uitdagende stadsspel in Breda!

Jullie worden uitgedaagd om 44 doldwaze opdrachten te voltooien in het centrum van Breda. Het spel duurt drie uur en is geschikt voor groepen vanaf 8 personen. Het gezelschap wordt verdeeld in groepen en iedereen zal de meest gekke opdrachten moeten voltooien om te kunnen winnen. De ene opdracht is nog grappiger dan de andere! Je hebt de keuze uit drie verschillende versies van het Crazy 88 stadsspel in Breda.

Zo heb je Crazy 88 voor bedrijfsuitjes, deze versie van het spel laat jou en je collega’s opdrachten doen die je als team moet uitvoeren. Teambuilding staat hierbij centraal. Daar waar de opdrachten bij andere versies van het Crazy 88 spel je de grens weleens op laat zoeken, is deze versie wat minder gek en zijn ze niet zo beschamend voor je collega’s.

Daarnaast kun je kiezen uit Crazy 88 normaal, deze variant is erg leuk om tijdens een vrijgezellenfeest te spelen. Samen met je vrienden voer je gekke opdrachten uit om zo de meeste punten te scoren. Wie van jullie durft de hilarische opdrachten uit te voeren?

Tenslotte kun je kiezen voor Crazy 88 lomp. De naam verraadt het al; bij deze versie zul je een hoop gekkigheid meemaken tijdens jullie uitje. Deze versie is niet geschikt voor doetjes, hiervoor heb je pure lef nodig! Jullie worden ontvangen met een drankje en voorzien van speluitleg en materialen. Vervolgens trekken jullie de Bredase binnenstad in.

Durf jij dit hilarische spel aan? Bekijk onze blog of het overzicht met alle activiteiten in Breda en omgeving voor meer inspiratie!

Een gedachte over “Crazy 88: Hét hilarische stadsspel in Breda!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *