Breda Weekend Guide

Heb jij al plannen voor aankomend weekend? Kom gezellig naar Breda! Wij hebben de leukste activiteiten van de aankomende dagen weer voor je op een rijtje gezet. Wil je er een nachtje aan vastplakken? Dat kan altijd! Bekijk snel onze overnachtingsmogelijkheden.

Foodstock Westerpark – 9, 10 & 11 juni

Ben jij ook zo’n Foodtruck fanaat? Breda organiseert deze zomer verschillende Foodtruck Festivals, waarvan Foodstock Westerpark één van de eerste is. Het hele weekend zullen er heerlijke dingen te proeven zijn in het Westerpark (Argusvlinder). Zo is er een truck waar je de heerlijkste empanada’s kunt eten, proef de gewilde nacho’s bij Willy Nacho of geniet van de Churro’s bij Churro Kitchen. Hebben we je enthousiast gemaakt? Bezoek dan dit weekend het Foodstock Festival op de volgende data en tijden:

Vrijdag 9 juni: 16:00 – 00:00 uur

Zaterdag 10 juni: 14:00 – 00:00 uur

Zondag 11 juni: 12:00 – 22:00 uur

Het festival is gratis te bezoeken voor jong en oud.

Westerpark (Argusvlinder), Breda

Het Heerlijk Rondje Burgst – 11 juni

Rondom diverse locaties in de Haagse Beemden zal er zondag 11 juni het “Heerlijk Rondje Burgst” gelopen worden. Deze ronde bestaat uit een aantal onderdelen:

  1. Wandel langs het Landgoed Burgst, dat normaalgesproken gesloten is voor publiek
  2. Luister naar de rijke geschiedenis van dit gebied
  3. Ontdek hoe het gebied tegenwoordig beheerd wordt
  4. Bekijk wat de kunstenaars ter plaatse creëren
  5. Exposities, muziek en theater

Voor meer informatie: http://kunstschattenhb.nl/

Haagse Beemden, Breda

Peuterfestival Nieuwe Veste

Het leukste festival voor de kleine onder ons! Zondag 11 juni kunnen alle peuters zich vermaken tijdens het Peuterfestival Nieuwe Veste. Er zijn verschillende workshops die bezocht kunnen worden en natuurlijk zijn er ook plekken waar ze terecht kunnen om lekker te spelen.

Het festival is te bezoeken tussen 10:00 en 16:00 uur en kost in de voorverkoop €5,- en op 11 juni €7,50. Online bestellen kan via http://www.nieuweveste.nl/index.php/agenda/2017/06/11/peuterfestival1

Nieuwe Veste, Breda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *