TOU001-125 Website Banners_nov2015_06_terras (Small)

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Dit weekend staat er een hoop leuks op het programma, waaronder een aantal bijzondere evenementen die voor het grote publiek nog vrijwel onbekend zijn. Ik ben benieuwd welk evenement jij dit weekend zal bezoeken!

Film on The Beach – Vrijdag 07/08

Ben je vorige week niet wezen kijken? Nieuwe ronde, nieuwe kansen, want ook deze vrijdagavond staat er een interessante film voor je klaar op stadsstrand Belcrum Beach Breda (mits het weer het toelaat). Tijdens deze tweede filmavond wordt de openingsfilm van het BUTFF 2014 getoond aan de filmliefhebbers, namelijk ‘2013, Menos 1’. Zeven vrienden komen samen om de apocalyptische Maya doomsday te vieren. Wat echter niemand had verwacht; de meest wonderlijke dingen gebeuren na middernacht. Een zonnestorm, aardbeving, een reusachtige octopus, een dinosaurus én de komst van een mysterieuze held verrassen de kijkers van deze bijzondere film. Ben jij erbij komende vrijdagavond rond 21.30?

Toegang is geheel gratis, zoals we gewend zijn van ons gezellige stadsstrand!

Zomer-editie Wolfslaar Akoestisch – Zaterdag 08/08

Wolfslaar Akoestisch is een initiatief van enkele Bredanaren met een passie voor muziek. In 2013 is het idee ontstaan om voor vrienden, en vrienden van vrienden een klein, lief akoestisch festivalletje te organiseren op een prachtige locatie in Breda. Een prachtige locatie waar ze op een warme zomer avond samen kunnen genieten van een hapje, een drankje en akoestisch live muziek.

Na het succes van 2013 heeft de organisatie besloten dit initiatief in 2014 voort te zetten en zo vindt er dan ook aanstaande zaterdagmiddag wederom een akoestisch festival plaats. Samen met vrienden je zaterdagnamiddag beginnen met prachtige muziek en humor in die mooie omgeving van de Wolfslaartuin, met een hapje en een drankje. Mooier kan toch bijna niet?

Toegang tot deze bijzondere ervaring is op basis van een vrije gift. Er wordt gezorgd voor wat koude drankjes. Je bent zelf geheel vrij om een lekker hapje mee te nemen!

Tijdens de zomer editie van Wolfslaar Akoestisch komende zaterdag worden er zeer bijzondere gasten ontvangen en beloofd de organisatie een geweldige muzikale beleving! Niemand minder dan Mark Lotterman en Mathieu & Guillame zullen hun talent komen showen.
Benieuwd? Kom gezellig langs!

FOOMP Festival – Zaterdag 08/08

Foomp wordt 10 jaar! Je weet wel, dat volk van kleine, gekleurde figuurtje met die leuke kraaloogjes? Dit weekend viert jong & oud het 10-jarige bestaan van de Foompjes op het Bredase stadsstrand Belcrum Beach, en iedereen is welkom!

Het Foomp Festival wordt uitbundig gevierd en duurt maar liefst 2 dagen, mocht je zaterdag niet kunnen kun je dus altijd zondag nog even op visite! Muzikanten, theaterartiesten, dansers en kunstenaars komen bijeen tijdens het Foomp Festival, je kunt haast niet stilzitten want er is zoveel te beleven! Er staat van alles op het programma; van workshops tot voorstellingen en van spelletjes tot muziek van Foomp en zijn vrienden.

Foomp hoeft geen cadeautjes, maar trek wel iets blauws aan wanneer je op zijn verjaardag komt! Maak een FOOMP, verkleed je als FOOMP, knuffel een FOOMP, ga op avontuur met FOOMP en dans als een FOOMP. Je kunt FOOMP zelfs opeten. Iedereen is uitgenodigd op het verjaarsfeest dus neem je vrienden mee, neem je kinderen mee, neem je oma mee. Iedereen is welkom en het kost niks!

Zonnig! – Zondag 09/08

Met dank aan de zon is er komende zondag wederom een mooi zomers feestje gaande bij Strand Binnen in Breda! Op (bijna) alle zonnige zondagen deze zomer staan er bij Strand Binnen namelijk vette DJ’s uit Breda en omstreken om er samen met gezellige mensen een mooie zondag van te maken! Gewoon genieten van elkaar, de zon, de gezelligheid, hapje eten en vette muziek. Oftewel alle ingrediënten voor een perfecte invulling van de weekend afsluiter!

En toegang tot deze gezellige boel kost je helemaal niets, prima deal dus. Wees erbij, van 14:00 tot 23:00 geniet je van het zomerse gevoel bij Strand Binnen!

Fijn weekend in regio Breda!

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Breda en omgeving?

Laat je inspireren en bepaal zelf hoe dit weekend er voor jou uit zal zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *