Breda Weekend Guide

De temperaturen lopen weer hoog op met zelfs een uitschieter naar de 20 graden op zondag! Een heerlijk weekend om op het terras te gaan vertoeven. We zetten weer een aantal evenementen voor je op een rijtje die je dit weekend kunt bezoeken.

De Drie Lindenbierfestival – zaterdag 8 april

Ontdek in de ochtend wat Breda voor gezellige winkels te bieden heeft en verhuis om 15:00 naar Prinsenbeek, waar je De Drie Lindenbierfestival bezoekt. Tussen 15:00 en 23:00 zullen er speciale biertjes vloeien van regionale en lokale bierbrouwerijen. Voor €10,- krijg je entree tot dit festival, 2 consumptiemunten, een speciaal proefglas en een naslagwerk met de aanwezige bieren inbegrepen.

Sporthal de Drie Linden, Prinsenbeek

Xperience Abroad Fair – zaterdag 8 april

Ben jij aankomend student of ben jij gewoon heel benieuwd wat de rest van de wereld te bieden heeft? Bezoek dan aanstaande zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur de Xperience Abroad Fair in de Grote Kerk in Breda. Ontdek welke bestemmingen en kansen er voor jou voeten liggen. Je kunt je hier aanmelden. Waar gaat jou volgende reis naar toe?

Grote Kerk, Breda

Fashion Weekend – zaterdag 8 en zondag 9 april

De Lange Brugstraat wordt dit weekend omgetoverd tot de modestraat van Breda. Er zullen verschillende modeshows gelopen worden waarbij items van verschillende ondernemers getoond zullen worden. Zaterdag en zondag tussen 13:00 en 16:00 ben je van harte welkom.

Lange Brugstraat, Breda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *