wow-dinershow

Wat zijn jou goede voornemens voor aankomend jaar? Vaker de stad Breda bezoeken! Er zijn zo veel leuke dingen te doen, en zo veel mooie overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast is er elk weekend wel wat leuks te beleven. Booking Brabant zet ze ook dit jaar weer voor je op een rijtje. Fijn weekend gewenst!

Decathlon FunRun by Night – vrijdag 6 januari

Maak jij er dit jaar een sportief jaar van? Doe dan mee met de Decathlon FunRun by Night! Dit jaar organiseert Decathlon dit gezellige hardloopevenement voor het eerst. Deze run vindt plaats rondom Decathlon, in het donker. Het 5 km lange parcour is een leuke uitdaging voor jong en oud. Er wordt zelfs een deel van het parcour door de winkel afgelegd! Door deel te nemen aan deze run steun je ook nog eens een goed doel. Tussen januari en april wordt er een nieuwe foundation opgezet in Accra, om daar meer mensen kennis te laten maken met sporten. De deelname is gratis, maar een bijdrage wordt zeker gewaardeerd!

WOW! Dinershow – zaterdag 7 januari

Sluit deze kerstvakantie af met een WOW gevoel! Theaterdinersalon De Avenue presenteert zaterdagavond 7 januari vanaf  19:30 de WOW! Dinershow. Hier staat mysterie en muziek centraal. Vanaf het begin zult u verrast worden door deze magische voorstelling. Kaartjes zijn te koop via deze website, en kosten €59,90 voor zaalplaatsen en €54,90 voor balkonplaatsen. Sit back, relax and enjoy!

Kerstboomverbranding Breda – gehele weekend

Nu wordt het toch echt tijd om de kerstboom te ontdoen van zijn pracht en praal. Voor het laatst wordt de kerstboomverbranding georganiseerd in Breda. Goed nieuws! Voor iedere kerstboom die wordt ingeleverd ontvangt u een lot uit de loterij, die tijdens de verbranding wordt gehouden. Voor meer informatie en tijden bezoekt u deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *