TOU001-03 Website Banners_deel 1_29

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend?

We hebben weer een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Voor het compleet maken van je weekendje Breda, kun je hier de overnachtingsmogelijkheden bekijken.

Pasar Malam – Hele weekend

In Etten-Leur kun je dit weekend de outdoor editie bezoeken van Pasar Malam. Een Indisch evenement met kraampjes met lekkere Indische hapjes, drankjes, muziek, dans optredens etc.

Entree: €4,00 voor volwassene, gratis voor kinderen en €3,00 voor 65+

Vrijdag: 13:00 uur – 22:00 uur, Zaterdag: 13:00 uur – 23:00 uur, Zondag 13:00 uur – 20:00 uur

Oderkerkpark, Etten-Leur

Breda in Concert – Zaterdag 6 augustus

Breda in Concert is hét Nederlandstalige muziek festival van Brabant wat ieder jaar weer plaatsvindt op het Chasséveld in het centrum van Breda. Op dit concert treden artiesten op van groot kaliber! Met voor deze editie op de planning: Roy Donders, André Hazes Jr., Danny Froger, John West en nog vele anderen. Dit concert staat garant voor een dag om niet snel meer te vergeten, alle bekende meezingers zullen voorbij komen!

Tickets zijn nog te koop via deze link! 

Chasséveld, Breda

Drop the 90’s outdoor – Zondag 7 augustus

Voor wie op zaterdag nog niet genoeg heeft gedanst op het Chasséveld, is er goed nieuws! Want Zondag vieren we hier gewoon weer een feestje met Drop the 90’s! Er is weinig uitleg voor nodig, maar met artiesten als: 2brothers on the 4th floor, Paul Elstak, Milk Inc., Vengaboys, Captain Jack en Charlie Lownoise & Mental Theo is het wel duidelijk dat dit een knallend 90’s feestje gaat worden!

Tickets zijn nog te koop via deze link! 

Chasséveld, Breda

Geen weekend, maar wel leuk!

Palm Parkies met Wipneus & Pim– Dinsdag 9 augustus

Aanstaande dinsdag kunnen we weer genieten van Palm Parkies! Aanstaande dinsdag is het de beurt aan DJ’s Wipneus & Pim ze staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis.

Palm Parkies is de perfecte gelegenheid voor een doordeweekse borrel, gezellig met vrienden of familie in de open lucht.

Valkenbergpark, Breda

Kom jij dit weekend ook gezellig langs in Breda? Bekijk hier alle activiteiten in Breda en omgeving en laat je verrassen!

Fijn weekend in Breda en omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *