Haven Breda

Het is bijna weekend! Ook deze week delen wij graag weer een aantal leuke activiteiten in onze Breda Weekend Guide. Er is van alles te beleven. Wilt u een extra dagje langer genieten van al het moois dat Breda te bieden heeft? Maak dan nu uw weekend compleet en boek een overnachting!

Weekend Guide 4 / 5 / 6 november

Dinnershow Vivencia – vrijdag 4 november

Eindelijk! De werkweek zit er weer op. Hoe ziet jou vrijdagavond er uit? Ga je lekker thuis met de voetjes omhoog? Pak je een filmpje bij Pathé? Wat dacht je van een avondje vertoeven bij Theaterdinersalon de Avenue! Vrijdagavond 4 november kun je heerlijkavenue genieten bij de Dinnershow Vivencia. De show staat in het teken van glitter & glamour, prachtige kostuums en wereldse muziek. Zo komt er muziek van Robbie Williams, Amy Winehouse, The Beatles en Beyoncé langs. En natuurlijk het heerlijke eten niet te vergeten. Kaarten zijn te koop via deze link.

Fit Girl Fair – zondag 6 november

De eerste editie van de FIT GIRL FAIR is dit jaar te vinden in Strand Binnen, Breda op zondag 6 november. Tijdens dit lifestyle event kun je kennismaken met sport, health en mind en je ervaringen delen met vele anderen. Bezoek de verschillende workshops die gegeven worden door alle “fitguru’s en #fitgirls”. Zij zullen je alle ins and outs vertellen wat betreft deze lifestyle. Tickets zijn te bestellen via deze link.

Wandelen door de herfstkleuren van Breda – november

De Bredase bomen hebben een gigantische metamorfose ondergaan. Waar je ook kijkt, je bevind je in een prachtige rood-gele omgeving. Zorg dat je camera opgeladen is, trek een lekker warm vest uit de kast en zet je wandelschoenen vast klaar. Breda is nu op zijn mooist, en daar moet je zeker gebruik van maken! Struin langs de singel van Breda, of wat dacht je van een dagje op pad in het Mastbos? Zet je camera op scherp en ga op zoek naar dat ene perfecte herfstplaatje. Succes gegarandeerd! Deel je jou beste foto ook met ons op Facebook?

Beleven in Breda - natuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *