klunen

De eerste maand van 2017 is alweer afgelopen! Hoe is het jou bevallen? Wij hebben besloten om meer leuke dingen te ondernemen in Breda! En natuurlijk willen wij deze dingen ook met jullie delen. Via de Breda Weekend Guide hopen we jou er te inspireren voor een gezellig en ondernemend weekend in Breda. Waarom blijf je niet gezellig een nachtje slapen? Naast de verschillende evenementen en activiteiten, biedt Breda ook nog eens een uitgebreid aanbod aan accommodaties. Zie hier een selectie van de leukste hotels en Bed & Breakfasts!

Kunstbeurs SecretArtwork – zaterdag 4  en zondag 5 februari

Startende en gevestigde ondernemers hebben aankomend weekend de kans om hun kunst te laten zien in de Stadsgalerij van Breda aan de Oude Vest. Bekende namen zoals Herman Brood en Banksy zijn niet te missen deze dagen. Tijdens de Kunstbeurs SecretArtwork is er een extra wijnproeverij georganiseerd en is er de mogelijkheid om tickets te winnen voor een Rijksmuseumrondvaart in Amsterdam. Je bent welkom op 4 en 5 februari van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Bredase klûntocht – zondag 5 februari

Breda staat bekend om zijn carnaval! De jaarlijkse Klûntocht is een traditie geworden: het is dé voorbereiding op carnaval dat over een paar weken plaats zal vinden. Er zijn Friese namen gegeven aan verschillende cafés in en rondom de Grote Markt. Bij elk café dient een stempel behaald te worden, en wanneer deze vol is kan de volle stempelkaart omgewisseld worden voor een écht klûnkruisje. Alle kaarten in de voorverkoop zijn helaas al uitverkocht, maar zondag 5 februari vanaf 13:00 uur zijn er nog een beperkt aantal kaarten te koop! Vergeet niet je beste Klûn-outfit uit de kast te trekken.

Beleef je Bruiloft in de Avenue – zondag 5 februari

Staat binnenkort jou bruiloft op de planning en heb je nog wat inspiratie nodig? Kom dan naar het evenement in de Avenue op zondag 5 februari van 13:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens dit evenement wordt een real-life trouwceremonie georganiseerd om jou te inspireren! Je kunt zelfs trouwringen passen, foto’s maken en oefenen met het snijden van de bruidstaart. Beleef je Bruiloft zorgt voor een inspirerende middag!

Kortom, een perfect weekend om wat (Bredase) cultuur te ontdekken!

 

Een gedachte over “Breda Weekend Guide 3 / 4 / 5 februari”

  1. De kluntocht was weer GE-WEL-DIG! Wij komen niet uit de buurt dus hebben er een weekendje van gemaakt. We hadden een hotel geboekt in Zevenbergen. Leuke uitstapjes gedaan daar in de buurt. Een solextourtje, zo lachen. Beetje cultuur snuiven 🙂 En heerlijk gegeten bij restaurant de Borgh in Zevenbergen. Trouwens echt een aanrader. Heerlijk gegeten en leuke sfeer. En zondag was het zover. De Kluntocht! Wij in onze beste outfits. Het was echt weer berengezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *