Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Arno in de Mezz – Vrijdag 29/4

Geniet vrijdagavond weer volop van prachtige muziek in Poppodium Mezz. Deze vrijdagavond treedt Arno Hintjes op in het poppodium. Arno Hintjens scoorde samen met T.C. Matic een aantal hits. De bekendste hit daarvan is ongetwijfeld Oh La La La. In 1986 bracht Arno zijn debuut ‘Arno’ uit. Daar bleef het echter niet bij, Arno bracht vervolgens Engelse en Franse albums uit. Het concert begint om 21:00 uur in Poppodium Mezz aan de Keizerstraat 10 in Breda. Entree van dit prachtige optreden is €21:00.

Belevingsconcert Stefan van de Sande – Vrijdag 29/4

Ga op vrijdagavond 29 april naar het belevingsconcert van Stefan van de Sande tijdens zijn Heart & Soul Tour bij Copacabana in Breda en laat je verrassen! Stefan is een troubadour en songwriter in hart en nieren. Met zijn gitaar, mondharmonica en stem zingt en vertelt Stefan van der Sande over zijn leven. Zijn muziek is warm, melancholisch en helend. Het belevingsconcert duurt van 20:00 uur tot 22:00 uur en opgeven kan hier. Het concert kost €12,00 en is inclusief koffie en thee. Copacabana is gelegen aan de Overakkerstraat 190 in Breda.

Wereld Tai Chi Dag – Zaterdag 30/4

Zaterdag 30 april is het Wereld Tai Chi Dag! Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst. Deze bewegingskunst bestaat uit rustige, soepele bewegingen die het lichaam en de geest ontspannen. Tai Chi kan door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of lichamelijke gesteldheid. Tijdens de Wereld Tai Chi dag vieren Tai Chi en Chi Kung docenten de jaarlijkse Tai Chi Dag in het Valkenbergpark in Breda. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Docenten van Tai Chi Breda bieden een gevarieerd programma waar iedereen aan mee kan doen. De Wereld Tai Chi Dag Breda gaat onder alle weersomstandigheden door, dus stem je kleding af op het weer. Om 09:30 uur begint deze bijzondere dag en om 11:15 uur vindt de gezamenlijke afsluiting met Chi Kung plaats. Deelname aan de Wereld Tai Chi Dag in het Valkenbergpark is volledig gratis.

HAEVN + The Brahms + Son Mieux – Zondag 1/5

Op zondag kun je opnieuw genieten van een geweldig optreden in de Mezz in Breda! Producer en songwriter Marijn van der Meer vormt samen met componist en producer Jorrit Kleijnen HAEVN. HAEVEN heeft al een 3FM Megahit gescoord met het nummer ‘Finding Out More’. De nummers van HEAVEN bestaan vooral uit elektronische hits met filmische melodieën, warme vocalen en goede beats. Het optreden begint om 19:30 uur en kost €14,50. Poppodium Mezz is gelegen aan de Keizerstraat 101 in Breda.

Vrijmarkt en braderie Princenhage – Zondag 1/5

Op de vrijmarkt in Princenhage op zondag 1 mei doen honderden kraam- en plaatshouders opnieuw hun uiterste best om hun spullen te verkopen. De kramen staan aan de Haagweg, Esserstraat, Posthoornstraat, Nieuwe Heilaarstraat en de Dreef in Breda. Rondom de Haagse Markt is er een gezellige braderie. Voor kinderen is er op het grasveld en de parkeerplaatsen van de Posthoornstraat een speciale kindermarkt. De vrijmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Bekijk de website van Vrijmarkt Princenhage voor meer informatie.

Kom jij dit weekend ook gezellig langs in Breda? Bekijk hier alle activiteiten in Breda en omgeving en laat je verrassen!

Fijn weekend in regio Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *