bredaphoto

Hoe sluit jij de herfstvakantie af? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet in de Breda Weekend Guide zodat je deze vakantie niet snel zult vergeten. Wil je echt een onvergetelijk weekend? Dan raadden wij een overnachting aan in “ons mooie Breda”!

Breda Weekend Guide 28 / 29 / 30 oktober

Nacht van de Nacht, Boerderij Wolfslaar – zaterdag 29 & zondag 30 oktober

wolfslaarWil je dit weekend nog even met de kinderen op pad? Boerderij Wolfslaar zet zaterdag 29 oktober zijn deuren open voor jong en oud. Het thema van de avond is “Nacht van de Nacht”. Tijdens dit event kun je naar verschillende objecten in de hemel kijken door middel van een telescoop. Ook wordt er een spookverhalentocht georganiseerd met lampionnen, warme chocolademelk en een kampvuur. Deze tocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Op zondag 30 oktober opent de boerderij wederom zijn deuren, ditmaal voor de “kleine huisdieren check”. Kirsten van der Linden van Pipinoche doet een kleine welzijnscheck en informeert over de verzorging van de dieren. Wat een leuke manier om de herfstvakantie af te sluiten! Het evenement op zaterdag 29 oktober duurt van 18:30 tot 21:00 (kosten zijn €7,50), en op zondag 30 oktober kun je de boerderij bezoeken tussen 12:00 en 16:00 uur.

Boerderij de Wolfslaar, Bredabierreclame-museum

Bokbierfeesten Bierreclame museum – zondag 30 oktober

Bent u meer fan van een alcoholische versnapering? Bezoek dan het Bierreclame museum waar de Bokbierfeesten plaatsvinden! Het museum heeft een speciale bier-dag georganiseerd waarbij zij verschillende bokbieren laten proeven, van de fles of van het vat. Verder zijn oude bierreclames te bekijken in het museum. Dit evenement is gratis te betreden op zondag 30 oktober van 11:00 tot 23:00 uur in het Bierreclame museum.

Bierreclame museum, Breda

BredaPhoto – vrijdag 28, zaterdag 29 & zondag 30 oktober

De laatste kans om BredaPhoto te bezoeken dit weekend! Trek een lekkere warme trui uit de kast en struin door de straten van Breda om de kunstwerken van meer dan 65 topfotografen uit binnen- en buitenland te bewonderen. Het centrum van Breda en de Belcrum zullen alleen dit weekend nog in het teken staat van BredaPhoto, dus twijfel niet! Koop hier je tickets!

Centrum Breda & Belcrum Breda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *