TOU001-03 Website Banners_deel 1_29

Het EK voetballen voor vrouwen is in volle gang, de Singels van Breda zijn weer begaanbaar voor de rondvaartboten na het succesvolle Breda Drijft: de zomerdagen in Breda worden met de dag gezelliger! Ben je ook benieuwd naar deze bruisende stad? Kom gezellig een weekend langs en slaap in een mooie accommodatie. Elke week lichten wij de leukste activiteiten uit van het aankomende weekend.

Friday On The Rocks: OOO en Mexican Surf – vrijdag 28 juli

Begin je weekend muzikaal in Café de Speeltuin, waar menig muziekstijl te horen is op vrijdagavond 28 juli vanaf 22:00 uur. Deze avond wordt georganiseerd door Girls go Boom!, Stichting Poporganisatie Breda (POB) en Café de Speeltuin. Tijdens de wekelijkse ‘Friday On The Rocks’ kunnen bands hun moment op het podium pakken om het publiek mee te laten genieten van hun muziek.

Café de Speeltuin, Breda

Breda in Concert – zaterdag 29 juli

Wil jij je echt helemaal onderdompelen in de Brabantse gezelligheid? Koop dan snel je tickets voor Breda in Concert voor zaterdag 29 juli! Het Chasséveld wordt één groot meezingplein waar verschillende artiesten optreden zoals Gerard Joling en de Snollebollekes. Dit evenement is te bezoeken vanaf 16 jaar.

Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/flows/MTAuMTAwLjIuNSwxMDYxLDg0OGJkYTQ5NmZlYzRmMjU5MWE3NmQwOTJmZjg5NjlmLDI0ZDIyMzBmMzBlMjUzYmFiOTBjMTRlZjZjOGQzMzNh/Tickets/

Chasséveld, Breda

Drop the 90’s – zondag 30 juli

We blijven hangen in het feestgedruis: na Breda in Concert kun je zondag 30 juli uit je dak gaan tijdens het evenement ‘Drop the 90’s’. Alle hits uit de jaren 90 zullen deze dag door de speakers knallen: stil staan is vandaag geen optie.

Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/flows/MTAuMTAwLjIuNSwxMDYxLDNiNjkyMGIyNGI4ZDQ2MzVhMWNjZWY1ZTAxNTJlYjY3LGJhOGRlMGZiY2M1ZTczZDA1NmZkYTUzYzExZjIzZDFm/Tickets/

Chasséveld, Breda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *