Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Komend weekend staat er genoeg leuks het programma. Welk evenement ga jij bijwonen?

Ik hou van Holland dinnershow – Vrijdag 27/11

Geniet vrijdagavond van een heerlijk 4-gangen diner terwijl je meezingt met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse popmuziek. De gezelligste theaterdinnershow is terug; de zangeres en twee zangers wachten op je in Theaterdinersalon de Avenue om er samen met jou één groot feest van te maken. Er wordt natuurlijk gestart met het nationale volkslied, gevolgd door nummers als “Geef mij nu je Angst” en “Brabant”. Als deze ‘warming up’ erop zit, kan begonnen worden aan het feest der herkenning met hits van Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling en André Hazes. Door alle teksten te projecteren ontstaat er één groot meezingfestijn.

De show start vrijdagavond om 19:30. Tickets bestel je eenvoudig online –> http://bit.ly/1XsOSq8

Signeersessie fotograaf Jimmy Nelson – Zaterdag 28/11

De wereldberoemde Jimmy Nelson was eerder al eens te zien bij tv-programma De Wereld Draait Door. Hier vertelde de fotograaf over zijn beroemde fotoboek genaamd ‘Before they pass away’. Aanstaande zaterdag is hij op bezoek in Breda, liefhebbers van reisfotografie mogen dit niet missen!

Het fotoboek ‘Before they pass away’ toont prachtige beelden van diverse culturen van over de hele wereld. Jimmy Nelson wilde deze vastleggen voordat ze straks misschien voorgoed verdwenen zijn. Dit heeft geresulteerd in een adembenemend fotoalbum welke hij bij juwelier annex conceptstore House of Pertijs in Breda zal signeren. Mocht je nog een leuk cadeau voor de feestdagen zoeken, hier maak je fotografie liefhebbers gegarandeerd blij mee!
Tussen 12:00 en 16:00 bij House of Pertijs aan de Parklaan in Breda.

Op visite bij de Sint – Zaterdag 28/11 & Zondag 29/11

Ga je dit weekend ook op bezoek bij het huis van Sinterklaas in Breda? Ontdek waar de Sint slaapt en woont als hij niet op visite is bij andere kinderen. Je mag er koekjes versieren en knutselen in de speelhoek. Een super leuk uitje om zaterdag óf zondag met de kids heen te gaan!
Zaterdag/zondag tussen 12:00 – 17:00 in Winkelcentrum de Barones.

Winterfair Boerderij Wolfslaar – Zondag 29/11

Aanstaande zondag wordt er bij (kinder)boerderij Wolfslaar een gezellige Winterfair georganiseerd. Tijdens de Winterfair staat Wolfslaar in het teken van Streekproducten, waaronder producten van de Boerderijwinkel Wolfslaar, heerlijke (veganistische) taart van Theekamer Pien, wijn en bier uit de omgeving van Breda, smakelijke worsten van Heerlijckheid uit Burgst, Gerookte Paling, Soep van de Soepkliniek, en nog zoveel meer verrukkelijke producten. De cadeau artikelen op de Winterfair kennen vooral een duurzaam karakter: mooie natuurlijke Sjaals, Vogelvoerkransen en Oliën van Zorgboerderij de Meeshoeve, Cosmetica van Paardenmelk en nog veel meer. Natuurlijk hoeven de kinderen zich ook niet te vervelen. Er zijn tal van kinderactiviteiten, zoals het versieren van bloempotjes en deze vullen met vogelvoer, of zich laten schminken. En dan zijn er natuurlijk nog de dieren van de kinderboerderij!

Winterfair Wolfslaar vindt plaats op het terrein van boerderij Wolfslaar aan de Wolfslaardreef 95 Breda. Kom zondag ook gezellig langs tussen 11:00 en 17:00.

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Breda en omgeving?

Bepaal zelf hoe dit weekend er voor jou uit zal zien!

Bekijk hier welke activiteiten je direct online kunt reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *