foto blog

Terwijl ik deze Breda Weekend Guide schrijf hoor en zie ik de vogels, genietend van de laatste zonnestralen: de lente is officieel begonnen! De eerste lentebloemen beginnen te groeien en langzaamaan kleurt Breda weer een beetje groener. De temperaturen stijgen en de leukste evenementen zijn weer in aantocht. De hoogste tijd om een weekendje Breda te ontdekken! Ook deze week zetten we weer een aantal activiteiten op een rij die dit weekend plaats vinden. Wat zou jij doen als je aankomend weekend naar Breda zou komen?

Bredase Boomfeestweek – 25 maart

De lente wordt afgetrapt met de Bredase boomfeestweek! Op zaterdag 25 maart kun je gratis meedoen met de speciale activiteiten bij Parkhoeve Breda. Het programma start om 12:30 uur en zal afgelopen zijn rond 16:30 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

12:30 – 15:30 – Kabouterspad speurtocht

13:00 – 14:00 – Pannenkoekenfeest! Dit is een inloopactiviteit, op = op.

13:30 – 15:00 – Nestkastjes timmeren, ook dit is een inloopactiviteit, op = op

15:00 – Onthullen nieuwe borden park Hoge Vught

15:30 – 16:30 – Trommelen met Lucifers Slagwerk

Afsluiting met heerlijke muziek

Parkhoeve Breda

Spullen en smullen – 26 maart

Vier het voorjaar! Kom zondag 26 maart van 12:00 tot 18:00 uur langs op Station Breda. Hier wordt een nieuwe editie van Spullen en Smullen georganiseerd waarbij je hippe kleding, betaalbare kunst en gave sieraden kunt scoren! Houd je ook van een goede bak koffie? Doe dan je stoute schoenen aan en doe mee met de “Coffee Masterclass” om 13:00, 14:00 of 15:00 uur. Leer alles over de afkomst van jou eigen gebrouwen koffie.

Station Breda

Hobby Crea Weekend – 25 + 26 maart

De lente is begonnen, beginnen jou handen ook al te kriebelen? Pak jou hobby weer op na een koude, natte winter! Op zaterdag 25 en zondag 26 maart kun je tijdens het Hobby Crea Weekend @ Bress Sportcenter meedoen met de leukste activiteiten: bloemschikken, scrapbooking, tekenen, schilderen, zelfmaakmode en nog veel meer! Dit evenement is van 10:00 tot 17:00 uur en een ticket kost €6,- bij de voorverkoop bij de VVV Breda en €8,- bij de deur. Waar wacht je nog op? Doe dit weekend eens lekker creatief!

Bress Sportcenter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *