Spullen en Smullen

Nog aan het genieten van deze mooie september maand? Er is dit weekend weer genoeg te beleven om te blijven genieten in ons mooie Breda. De hoogtepunten zetten we weer op een rijtje in deze Breda Weekend Guide.

Voor het compleet maken van je weekendje Breda, kun je hier de overnachtingsmogelijkheden bekijken.

Breda Photo – 15 september – 30 oktober

Breda Photo is zo bijzonder, we brengen dit evenement ook voor dit weekend graag onder de aandacht….You!In Breda Photo draait het in 2016 om jou! Maar liefst 73 (internationale) fotografen tonen hun blik op de participatie maatschappij. Hoe sta jij in deze maatschappij? Dit evenement laat ons anderhalve maand lang genieten van vertederende, allerdaagse en spraakmakende foto’s. Er is teveel om op te noemen, dus dit evenement is meer dan een weekend Breda waard! Breda Photo kent veel buiten exposities, maar binnen het Breda’s Museum, Moti en de Faam is ook prachtig materiaal te zien. Voor meer informatie kijk op Breda Photo.

Breda, in de musea én daarbuiten

Kermisloop in Bavel – zaterdag 24 september

Al aan het trainen voor de Singelloop in Breda? Dan kun je dit weekend extra trainen tijdens de Kermisloop in Bavel. Zaterdagmiddag, tijdens de vierdaagse kermis, kun je de LaFlamme 5 kilometer lopen. Voorafgaand aan deze loop is er een speciale kinderloop, de Berenboot Kidsrun. Dus die hardloopschoenen mogen weer aan dit weekend!

Bavel, dorpskern

Spullen en Smullen – zondag 25 september

Spullen & Smullen is de leukste lifestyle markt van Breda en verre omgeving.  Het Valkenberg Park biedt dit weekend niet alleen eten en drinken, maar ook een heel divers en kleurrijk aanbod van mode, sieraden, vintage etc. En natuurlijk ontbreekt het niet aan muzikale optredens, comedy en aan straattheater. Dus kom met het hele gezin zondagmiddag van 12.00 tot 20.00 uur genieten in het Valkenbergpark.

Breda, Valkenbergpark

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *