Breda Drijft

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Voor het compleet maken van je weekendje Breda, kun je hier de overnachtingsmogelijkheden bekijken.

Bumperkluiven – Hele weekend

Bumperkluiven, eet je een ongeluk! Het nieuwe foodtruckfestival in Breda wat deze zomer, in het weekend van 22-23-24 juli, zijn eerste editie plaats zal laten vinden.

Met als uitstekende en centraal gelegen locatie het Burgemeester van Sonsbeeckpark, een uitgebreid aanbod aan foodtrucks, entertainment voor de kinderen en live muziek genoeg redenen om langs te komen en je een ongeluk te eten! Er zijn genoeg hapjes, wijnen en speciaal bieren om te proeven!

Tijdens het foodtruckfestival in Breda wordt geen gebruik gemaakt van muntjes en zijn er hapjes en drankjes voor elke portemonnee.

Bumperkluiven is een initiatief van drie Bredase ondernemers die hun plannen na twee jaar werkelijkheid gaan maken.

Burgemeester Sonsbeeckpark, Breda

Breda Drijft – Zondag 24 juli

Dit jaar vindt alweer de 3e editie van Breda Drijft plaast op Zondag 24 juli op de singles van Breda. Met een rubberbootje, een drankje in de hand, muziekje op de achtergrond en hopelijk het zonnetje op je bol kun je op 24 juli lekker door singles van Breda drijven. Wat wil je nog meer? Een afterparty, deze vindt plaats bij Strand Binnen!

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar! En koop hier je tickets voor Breda Drijft op Zondag 24 juli.

Haven, Breda

Geen weekend, maar wel leuk!

Palm Parkies met Lady Linn & her magnificent seven – Dinsdag 26 juli

Aanstaande dinsdag kunnen we weer genieten van de eerste Palm Parkies van dit jaar! Het beloven weer prima zomeravonden te worden met artiesten als Cookies & Cream, Peter Koelewijn en Wipneus & Pim. Aanstaande dinsdag presenteert Lady Linn op Palm Parkies samen met haar Magnificent Seven ‘Keep It A Secret’. Voor haar vierde album vond ze inspiratie in haar persoonlijke leven.

Palm Parkies is de perfecte gelegenheid voor een doordeweekse borrel, gezellig met vrienden of familie in de open lucht.

Valkenbergpark, Breda

Kom jij dit weekend ook gezellig langs in Breda? Bekijk hier alle activiteiten in Breda en omgeving en laat je verrassen!

Fijn weekend in Breda en omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *