Breda Weekend Guide

De terrassen draaien overuren, het Valkenberg park ligt vol met zonaanbidders en de barbecue is onze beste vriend deze week. Ook in Breda is de zomer officieel gestart! Wil je de sfeer proeven in deze gezellige stad, maar weet je niet wat te doen met deze zomerse temperaturen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om het meeste uit jou weekendje weg in Breda te halen!

1. Zoek & Boek – accommodaties in Breda

De voorpret is natuurlijk het leukst wanneer je er een paar dagen op uit gaat. Zoek via onze website naar een geschikte accommodatie voor jou en je reisgezelschap. Hou je van een luxe hotel? Of verblijf je liever in een gezellige B&B? Bekijk snel ons aanbod en boek snel jou favoriete accommodatie!

2. Op zoek naar een bijpassende activiteit? Die kun je bij ons vinden!

Maak je weekend compleet door een leuke activiteit te doen in het centrum van Breda! Zoek je het avontuur op met het Crazy 88 spel? Of vaar je door de singels van Breda? Bekijk snel het aanbod wat deze stad te bieden heeft.

3. Kom bourgondisch genieten bij een gezellig restaurantje

Waar heb je zin in? Noem maar een keuken en Breda heeft het! Van Italiaanse pasta’s tot een borrelhap op het terras, er is een restaurant te vinden voor iedereen. Check onderstaande blog van een aantal NHTV-studenten. Zij schreven over 7x hemelse restaurants in Breda! Echte aanraders.. van echte locals.

7x hemelse restaurants in Breda!

4. Shop till you drop!

Ben je met vriendinnen een weekendje hier? Plan dan vast een dag in om de winkels van Breda te ontdekken! Bezoek de kleine boetiek winkeltjes in de smalle zijstraten of doe een rondje door de Barones.

5. Zoek verkoeling bij de wateren in Breda

Breda heeft een aantal wateren waar je heerlijk kunt relaxen. Zo vind je buiten de stad de Galderse Meren, een groot recreatiegebied met prachtig helder water. Zoek je wat verkoeling dichter bij het centrum? Bezoek dan het hippe Belcrum Beach, hét stadsstrand van Breda.

 

Wat doe jij het liefst tijdens een weekendje weg? Laat het ons weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *