Breda Drijft

De zomervakantie is nu ook in Brabant officieel van start gegaan! Heb jij nog vakantieplannen? Breda heeft in ieder geval veel leuks te bieden. Ook deze week zetten wij weer een aantal activiteiten op een rij.

Kinepolis: André Rieu Maastricht 2017 in concert – zaterdag 22 juli

Ben je ook fan van André Rieu? Zaterdag 22 juli zal zijn concert afgespeeld worden op het witte doek in de Kinepolis Breda. Neem een kijkje achter de schermen en geniet van zijn prachtige muziek. Tickets zijn te bestellen via de volgende link: https://kinepolis.nl/films/concert-andre-rieus-2017-maastricht-concert-0. Begin de vakantie met een muzikaal tintje.

Poëziebus in Breda – zaterdag 22 juli

In boekhandel Van Kemenade & Hollaers wordt aanstaande zaterdag de Poëzibus van Breda getoond. Hier komen verschillende dichters bijeen om hun werk te tonen. Start: 17:00 uur.

Breda Drijft – zondag 23 juli

Ook al is het evenement uitverkocht, het is en blijft leuk om te gaan kijken bij Breda Drijft. De Singel van Breda is zondag afgeladen met kleurrijke drijvende bootjes en zwembaden. De sfeer en gezellige muziek maken deze dag perfect! Kom jij ook kijken?

EK Vrouwenvoetbal

Kom naar de EK fanzone in de Willemstraat! Hier worden meerdere wedstrijden uitgezonden op groot scherm, kun je genieten van een verfrissend drankje en kun je de kids heerlijk laten spelen. Hopelijk zit het weer ook nog een beetje mee..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *