Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Asperges in de wei – Het hele weekend

19 mei t/m 25 mei 2016 kun je tijdens het aspergeseizoen in Prinsenbeek weer lekker 10 dagen culinair genieten van het witte goud. Bij Asperges in de wei vind je een mix van lunch, diner, familie, zakelijk en entertainment! In het schitterende pop-up restaurant, op deze unieke locatie, kun je genieten van de lekkerste asperges in een fantastische omgeving tussen de aspergebedden van Aspergeboerderij Schalk.

Koop hier uw tickets!

Aspergeboerderij Schalk, Prinsenbeek

Spanjaardsgat festival – Het hele weekend 

Het Spanjaardsgat Festival is een gratis toegankelijk festival in Breda. Van 10 tot en met 22 mei kun je tijdens dit grootschalige voorjaarsmuziekfestival genieten van swingende muziek, prachtige zang en indrukwekkende dansuitvoeringen. Het festival vindt, zoals de naam al zegt, plaats bij het Spanjaardsgat in Breda. Tijdens dit gezellige festival bevindt er zich een drijvend(!) podium in de haven bij het Spanjaardsgat in Breda. Alle optredens tijdens het Spanjaardsgat Festival zijn volledig gratis! Bekijk hier alvast het programma van het Spanjaardsgat Festival 2016!

Spanjaardschat, Breda

Spullen & Smullen – Zondag 22/5

Op zondag 22 mei vindt de lente editie van Spullen & Smullen plaats op het Chasséveld in Breda! Spullen & Smullen is de leukste Lifestyle en Cultuurmarkt van Breda en verre omgeving met een geweldig aanbod van creatieve producten als mode, sieraden, vintage, kunst, producten voor huis en tuin, eten en drinken, muzikale optredens, komedie en straattheater.

Een evenement voor het hele gezin, een mix voor jong en oud. Allemaal met het idee om een leuke markt te bezoeken en er een leuke, vrolijke en ontspannen dag van te maken. Het is de mix van deelnemers en bezoekers die van Spullen & Smullen een ontspannen, leuk en plezierig festijn maakt.

Chasséveld, Breda

Bourgondische Boschstraat – Zondag 22/5

Op zondag 22 mei 2016 vindt er in de Boschstraat te Breda een levendig, bijzonder en gezellig evenement plaats; Bourgondische Boschstraat!

De Boschstraat en de Korte Boschstraat zijn van oudsher winkel- en woonstraten met een rijk verleden. Dit is nog steeds terug te zien in de acht nog aanwezige rijksmonumenten. De Boschstraat was en is nog steeds een belangrijke verbindingsroute tussen het station, Breda noord en oost en de binnenstad. Het meest kenmerkende aan de straat echter, is de grote diversiteit aan speciaalzaken. Een hele hoop leuke winkel(tje)s met ieder een geheel eigen karakter.

Natuurlijk is ook de horeca goed vertegenwoordigd: van cafetaria’s tot bistro’s, restaurants en gezellige cafés. Op zondag 22 mei zullen al deze horeca ondernemers en winkeliers hun deuren openen voor het gezelligste evenement van de straat. Tijdens Bourgondische Boschstraat mag je o.a. lekker eten & drinken verwachten, zul je vele leuke en bijzondere winkels kunnen bezoeken en geniet je van een gezellig muziekje op de achtergrond.

Boschstraat, Breda

Kom jij dit weekend ook gezellig langs in Breda? Bekijk hier alle activiteiten in Breda en omgeving en laat je verrassen!

Fijn weekend in Breda en omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *