Dancetour Breda

De maand juni is aangebroken, de gezellige buitenactiviteiten komen weer op gang in Breda. In en rondom en centrum worden er evenementen georganiseerd voor jong en oud. Wat er dit weekend te doen is? Lees snel verder! Wil je er gelijk een nachtje bij aan plakken? Bekijk dan de overnachtingsmogelijkheden.

Vrijdag 2 juni

Nostalgische familiekermis

Op vrijdag 2 juni begint de nostalgische familiekermis in het Valkenbergpark. Deze kermis zal er staan t/m 7 juni. Bezoek dit tafereel gezellig met het hele gezin en geniet van het leuks wat de kermis te bieden heeft.

Avondvierdaagse Breda Noord | Teteringen | Princenhage | Haagse Beemden

Deze vrijdag is de laatste dag van de verschillende Avondvierdaagsen die in en rondom Breda plaatsvinden. Je kunt hier iedereen supporten langs de kant, en misschien wel een stukje meelopen? Het weer is in ieder geval super!

Zaterdag 3 juni

Biergarten Breda

Na een succesvolle eerste editie van Biergarten Breda vorig jaar, zal ook dit jaar de leukste Biergarten van Breda weer te vinden zijn op het Kerkplein. Zaterdag 3 juni kun je genieten van verschillende speciaalbiertjes, fingerfood en live muziek. Het evenement is te bezoeken tussen 14:00 en 23:00 uur.

Rondleiding Ginneken

Onder leiding van een gids van Gilde de Baronie verken je het historische Ginneken. Hierbij wordt aan de hand van monumenten en bezienswaardigheden het verleden herleefd. De rondleiding begint zaterdag om 14:00 uur en start bij bushalte Schoolakkerplein. Kosten: €3,50 voor volwassenen en €1,75 voor kinderen.

Zondag 4 juni

Dancetour Breda

Zoals elk jaar strand het evenement Dancetour weer op het Chasséveld. Hier draaien bekende en (nog) onbekende DJ’s hun tophits en laten ze het publiek uit hun dak gaan. Het leuke aan dit evenement? Het is gratis! Dancetour Breda begint om 13:00 en eindigt om 22:00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *