Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend  Guide.  Zoals  gewoonlijk  biedt  dit  overzicht  activiteiten  en  evenementen  welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Mezz: Lil’ Kleine – Topdown tour – Vrijdag 19/2

De gelukkig onder ons die een kaartje konden bemachtigen kunnen dit weekend los gaan op de muziek van Lil’ Kleine. Lil’ Kleine is één van de meest succesvolle en besproken artiesten van 2015 en is vooral bekend door de hit Drank & Drugs. Daarnaast neemt Lil’Kleine een speciale gast mee, namelijk niemand minder dan Ronnie Flex! Het concert is helaas al uitverkocht. Ben je toch nog op zoek naar een kaartje? Kijk dan eens op de website van Ticketswap. Dit is een betrouwbare website waar mensen die niet meer kunnen kaartjes aanbieden.

90’s NOW in Mezz – Zaterdag 20/2

Ga terug in de tijd en geniet van de muziek uit de tijd dat alles écht mocht : de tijd van de 90’s natuurlijk ! Al meer dan 10 jaar organiseert de Mezz 90’s NOW in Breda. Alle stijlen uit de jaren negentig komen voorbij : van dance en rock tot happy hardcore en R&B! Haal je meest kleurrijke kleding uit de kast en ga los op de beats van de 90’s!  De Jupilerzaal is vanaf 23:00 uur open en de entree is €11,50.  De minimum leeftijd voor dit evenement is 18 jaar.

Absolutely Fabulous Fair – Zondag 21/2

De Absolutely Fabulous Fair is een beurs vol verrassingen! De beurs is een combinatie van spiritualiteit, creativiteit, culinariteit,wellness, beauty en lifestyle. Er is dus van alles te beleven op de beurs! Entree is €5,00 en is open van 11:00 uur tot 17:00 uur. Laat jij je ook verrassen?

Genoeg activiteiten in Breda die je kunt ondernemen dit weekend!  Zit er voor jou geen leuke activiteit tussen in deze Breda Weekend Guide? Bekijk dan hier alle activiteiten in de omgeving van Breda of bekijk ons blog voor meer inspiratie!

Fijn weekend in regio Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *