Breda Weekend Guide

We hebben weer een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in deze Breda Weekend Guide. Dit weekend met oog voor theater, muziek workshops en film. Maar natuurlijk ook met een gezellige zomerse afsluiter op zondag!

Voor het compleet maken van je weekendje Breda, kun je hier de overnachtingsmogelijkheden bekijken.

En Plein Public – vrijdag 19 augustus

Start het weekend op de Dorpswei in Princenhage met het reizend zomerfestival. Op 19 augustus is de tweede editie. We starten om 17.00 uur met een kindervoorstelling, om 18.00 uur met een workshop en daarna komen theater, dans, muziek en film nog aan bod. Een gevarieerd aanbod dus. Kom dus ook naar het leukste Wijkfestival van Brabant! En Plein Public

19 augustus, 17.00 – 23.00 uur, Dorpswei Princenhage (Breda West)

Slotconcert Internationale Orgelfestival Breda – vrijdag 19 augustus

19 augustus vindt het laatste orgelconcert plaats in de Grote Kerk in Breda. Ben van Oosten sluit deze avond het Internationale Orgelfestival Breda af met werken van Bach, Schumann, Mendelssohn en Reger. Kom voor een laatste keer genieten van het Orgelfestival! De entreeprijs is €10 pp. KBO pas houders betalen €8 en BredaPas houders €5. Jongeren tot 18 jaar mogen gratis binnen.

19 augustus, 20.00 uur, Grote Kerk

Buitenfilm – vrijdag 19 augustus

24 °C op vrijdag en toch filmliefhebber? Chassé Cinema start vrijdag met haar eerste buitenfilm!  Om 21.30 draait “The broken circle breakdown”op het achterplein van het Chassé Theater. Vanaf 20.45 uur is de buitenbar open voor een hapje en een drankje. De toegang is gratis, maar wil je zeker zijn van de beste plaatsen, neem dan voor een gunstige prijs het buitenfilm arrangement. Hapje en drankje zijn inbegrepen! Chassé buitenfilm

19 augustus, 21.30 uur,  Chassé Theater, achterplein

Zonnig – zondag 21 augustus

De zomer blijft voor verrassingen zorgen, maar in Breda wordt het zondag zeker Zonnig! Sluit het weekend af met goede muziek bij Strand binnen voor weer een editie van Zonnig, een evenement dat vrij toegankelijk is.

21 augustus 15.00 – 23.00 uur, Strand Binnen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *