Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

JW Roy & Leon Verdonschot in Mezz – Vrijdag 18/3

Natuurlijk kun je dit weekend weer volop genieten van muziek in de Mezz in Breda! Deze week treden JW Roy & Leon Verdonschot op. JW Roy heeft een album uitgebracht en komt daarnaast ook met een gelijknamig boek. Tijdens zijn nieuwe tour brengt JW Roy een ode aan het Americana-oeuvre. Dit doet hij samen met Leon Verdonschot. Deze avond staat de Mezz dus volledig in het teken van Americana. De show begint om 21:00 en de kosten zijn €16,50. Wil je nog meer plezier beleven? Bekijk hier onze andere gezellige avondjes uit!

Workshop dieren tekenen bij Wolfslaar – Zaterdag 19/3

Op zaterdag 19 maart kun je jouw tekenvaardigheden verbeteren tijdens de workshop dieren tekenen bij Wolfslaar in Breda! Tijdens deze workshop leert Rob Hopstaken deelnemers verschillende manieren van schetsen en uitwerken met verschillende materialen. Deze workshop is te volgen als losse workshop of als volledige cursus. Alle deelnemers worden individueel begeleid. Je kunt je voor de workshop inschrijven via de website van Skarepare Plan. De losse workshops kosten €25,00. Alle workshops samen kosten €75,00. Vanaf 13:00 uur tot 16:00 kun je jouw tekenvaardigheden bijspijkeren bij het Bezoekerscentrum Wolfslaar aan de Wolfslaardreef 95. Wil je naast tekenen nog een ander talent ontdekken? Doe mee aan een van de vele workshops in Breda!

“WOW!”dinershow bij Theaterdinersalon De Avenue – Zaterdag 19/3

Deze week kun je weer genieten van een viergangendiner tijdens een geweldige dinershow bij De Avenue in Breda! Tijdens deze show kun je je laten verbazen door de interactieve acts van Joe Pequerrucho, meester van illusies en misleiding! De cast van deze spectaculaire avond bestaat naast Joe Pequerrucho ook uit andere sterren waaronder Jos Ansems en Lily. Zij brengen vertolken muziek van vroeger en nu. Zo komen er verschillende klassieke hits van pop-iconen en bekende films voorbij! De dinershow vindt plaats bij Theaterdinersalon De Avenue aan de Waterstraat 5. De show begint om 19.30 uur en kaartjes zijn hier te bestellen!

Nationale Pannenkoekendag bij Parkhoeve Breda – Zondag 20/3

Yes, deze zondag hebben we weer een goed excuus om veel pannenkoeken te eten! Het is dan namelijk weer Nationale Pannenkoekendag! Daarom biedt Parkhoeve Breda- Noord deze dag een workshop Pannenkoeken bakken aan. Iedereen is welkom, zowel grote als kleine pannenkoekenliefhebbers! De workshop duurt van 11:30 uur tot 15:00 uur en je betaalt alleen per pannenkoek, deze zijn €0,50 per stuk. Nadat je de pannenkoeken gebakken (en opgegeten!) heb kun je naar de dieren kijken op deze kinderboerderij! De Parkhoeve Breda-Noord is gelegen aan ‘Tussen de Dijken’101 in Breda.

Zoka kindermiddag – Zondag 20/3

Zondag 20 maart vindt de Zoka Kindermiddag plaats in Theaterdinersalon de Avenue aan de Waterstraat 5 in Breda. Deze kindermiddag bestaat uit vele spelletjes, Zoka-liedjes, geschminkt worden en Zoka-toneelstukjes. De kids kunnen zich hier uren vermaken. Ouders krijgen een sfeerimpressie van de zomerkampen en kinderen kunnen zich alvast inschrijven voor de Zoka Kampweken tijdens de zomer van 2016!  De Zoka Kindermiddag duurt van 13:00 uur tot 16:00 en de entree is gratis. Benieuwd naar meer kinderactiviteiten in Breda? Bekijk dan hier al onze activiteiten voor zowel grote als kleinere kinderen!

Kom jij dit weekend ook langs in Breda? Bekijk ons blog voor meer inspiratie!

Fijn weekend in regio Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *