kerst

De straten zijn net weer een beetje “pepernoot-vrij” en de eerste zoutstrooiers zijn alweer gespot. De feestelijke activiteiten komen er weer aan! Breda heeft zijn mooiste verlichting weer uit de kast getrokken en steelt nou elke avond de show. Wil jij nu ook dit prachtspektakel meemaken? Vergeet dan niet een accommodatie te boeken zodat je hier de hele avond van kunt genieten!

Sinterklaashuis Breda – zaterdag 19 & zondag 20 novembersinterklaas

Vorige week zaterdag kwam Sinterklaas aan in de Haven van Breda. Na zijn intocht in de gezellige stad, opent hij dit weekend zijn eigen Sinterklaashuis in de Barones. Deze zaterdag en zondag kun je van 12:00 tot 17:00 samen met Sinterklaas en zijn Pieten allemaal leuke activiteiten doen. Zo kunnen de kids zien hoe Sinterklaas zijn dagen doorbrengt in het Sinterklaashuis, en kunnen ze samen koekjes gaan versieren. Een dag vol pret gegarandeerd voor de kinderen!

Sinterklaashuis, de Barones

Natuurwandeling Sonsbeeck – zondag 20 november

Hou jij meer van een natuurwandeling in deze donkere dagen? Er gebeurt van alles in de natuur gedurende deze periode, daarom heeft IVN Mark & Donge een natuurwandeling georganiseerd in het Sonsbeeckpark te Breda. Een IVN-gids zal jou alles vertellen over het park, en wat de natuur in dit jaargetij meemaakt. Een gezellige middag uit voor alle leeftijden. Het begint om 14:00 en aanvang is bij de ingang van het zwembad Sonsbeeck.

Sonsbeeckpark, Breda

Winkelen in Breda – gehele weekend

Heb je meer zin om lekker door de Bredaase straten te slenteren? Dat kan natuurlijk ook! Breda heeft genoeg te bieden qua winkels en cafés. NHTV-studenten Lynn en Amanda hebben een blog voor ons geschreven met daarin een aantal winkels die je zeker niet mag missen, inclusief leuke vlog! Voor welke gelegenheid dan ook, in Breda zul je vast en zeker slagen! Zeker nu er zo’n gezellige sfeer hangt in de winkelstraten van Breda. Vergeet niet, ook op donderdagavond kun je de stad in tijdens de Bredaase koopavond! Misschien alvast wat inspiratie opdoen voor jou verlanglijstje? Of toch die ene broek kopen? Het kan allemaal in Breda!

Centrum Breda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *