Stadswandeling Historische Kilometer

We zijn beloond met fantastische temperaturen afgelopen week. De terrassen zaten weer afgeladen vol en de lekkerste hapjes en drankjes werden geserveerd inclusief een stralend zonnetje. Het weekend kan niet snel genoeg komen. In deze Breda Weekend Guide laten we je zien welke activiteiten er dit weekend plaatsvinden. Waarom blijf je niet gezellig een weekendje in Breda? We hebben genoeg slaapaccommodaties te bieden. Neem hier een kijkje, en bekijk gelijk onze activiteitenlijst! Zo maak je gelijk je weekend compleet.

Mezz: Boris + Aïcha Gill – vrijdag 17 maart

Start jou weekend Breda met een muzikale twist. Boris, winnaar van Idols, is na lange tijd weer te vinden op het podium, ditmaal in de Mezz. Na jaren van radiostilte laat Boris zijn nieuwe smeuïge, warme soulstem graag horen, waarbij hij zich meer focust op “zijn nieuwe ik”. Op vrijdagavond 17 maart vanaf 20:30 ben je welkom om kennis te maken met zijn nieuwe muziek. Kaarten zijn te koop via http://www.mezz.nl/ en kosten €18,-. Koop snel je kaartje en geniet van een muzikaal begin van het weekend.

Mezz, Breda

Stadswandeling – zaterdag 18 maart

Kan je ook zo genieten van al het moois wat historische steden te bieden hebben? Doe dan mee met de stadswandeling Breda op zaterdag 18 maart. Tijdens deze wandeling bezoek je onder andere de Grote Kerk, het Begijnhof en stadsplein ’t Sas. De gids die deze stadswandeling meeloopt vertelt je alles over de bezienswaardigheden. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en begint om 14:00 uur bij de ingang van de Grote Kerk. Kosten zijn €3,50 voor volwassenen en €1,75 voor kinderen. Voor en na de wandeling is er nog genoeg tijd om de winkelstraten van Breda te ontdekken en de leukste lunchcafés en restaurants te bezoeken.

Zie de vlog van Amanda en Lynn voor wat inspiratie:

Brabant Art Fair – zaterdag 18 en zondag 19 maart

Combineer je bezoek aan de Grote Kerk met de Brabant Art Fair. Aankomende zaterdag en zondag wordt de Grote Kerk omgetoverd tot een groots galerie waar 65 geselecteerde kunstenaars uit Nederland en België hun kunsten vertonen. Deze Fair is te bezoeken op zaterdag 18 maart tussen 12:30 en 17:30 uur en op zondag 19 maart tussen 11:00 en 17:30 uur. De kosten voor een bezoek aan de Brabant Art Fair zijn €9,-.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *